Ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης,   παραχώρησε συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό Ήπειρος TV1, Ο περιφερειάρχης αλλάζει πλέον γνώμη για το τρένο στην Ήπειρο, παρά το γεγονός πως το  Περιφερειακό Συμβούλιο Ηπείρου  πριν από λίγο καιρό  ζητούσε ομόφωνα  από το  Υπουργείο Υποδομών να συμπεριληφθεί στον κατάλογο των έργων του επόμενου ΕΣΠΑ 2021-2027 η σιδηροδρομική σύνδεση της Ηπείρου…

Μετά την συνέντευξη του πρωθυπουργού στον Σταύρο Θεοδωράκη, φαίνεται πως και ο περιφερειάρχης Ηπείρου δεν επιθυμεί πλέον την σύνδεση της Ηγουμενίτσας και των Ιωαννίνων με την Καλαμπάκα και την δημιουργία της σιδηροδρομικής Εγνατίας….

“Πρέπει να προσγειωθούμε”, ανέφερε ο κ. Καχριμάνης. “Δεν μπορεί το ελληνικό κράτος να σηκώσει την κατασκευή ενός έργου για τη σιδηροδρομική σύνδεση της Ηπείρου”, συνέχισε αναφερόμενος στο θέμα της σιδηροδρομικής Εγνατίας…

“Πρέπει να είμαστε λογικοί. Θέλει γενναιότητα να πει ένας αρχηγός που διοικεί το κράτος αυτό  για την Ήπειρο. Γιατί είναι σαν μας λέει ότι δεν σας δουλεύω.. Έτσι μιλάει ένας ηγέτης, ένας που μπορεί να ταράξει τους πάντες και να βγούμε από το λήθαργο”, κατέληξε ο περιφερειάρχης Αλέξανδρος Καχριμάνης σχολιάζοντας την τοποθέτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος έβαλε τέλος στα όνειρα των Ηπειρωτών για την δημιουργία της σιδηροδρομικής Εγνατίας.

Σε ότι αφορά το πρόβλημα με την αύξηση στις τιμές  των προϊόντων στα σουπερμάρκετ, ο κ. Καχριμάνης σημείωσε πως στην Ελλάδα τα πράγματα είναι καλύτερα γιατί η κυβέρνηση δουλεύει, ενώ στη Γερμανία ο κόσμος αναγκάστηκε να μειώσει τις αγορές του κατά 60% ( !!!)

Τέλος ο  κ.Καχριμάνης σημείωσε πως και ο ίδιος είναι μέλος της Nέας Δημοκρατίας και ανέφερε ότι ο πρωθυπουργός είναι πολύ σοβαρός και αγωνίζεται καθημερινά για να αλλάξει την κατάσταση προς το καλύτερο”.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!