«Αίτημα πραγματοποίησης δειγματοληπτικών ελέγχων για covid 19 σε σχολικές μονάδες της Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων»

“Στις 11 Ιανουαρίου αποφασίστηκε η επανέναρξη της δια ζώσης διδασκαλίας στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση. Έπειτα από δύο περίπου μήνες, οι μαθητές και οι μαθήτριές μας θα επιστρέψουν στα σχολεία και θεωρούμε απαραίτητο η επάνοδος αυτή να γίνει με όρους που να εγγυώνται την ασφαλή επιστροφή τους.

Ως Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Ιωαννίνων αιτούμαστε την πραγματοποίηση δειγματοληπτικών ελέγχων (rapidtest) για covid 19 στις σχολικές μονάδες της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ιωαννίνων, από τις κινητές μονάδες του ΕΟΔΥ. Θεωρούμε ότι στο αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα είναι απαραίτητο να προβείτε στην συγκεκριμένη διαδικασία ώστε, αφενός, να μειωθεί η πιθανότητα εμφάνισης και διασποράς του ιού, μιας και είναι οι μοναδικοί χώροι στους οποίους παρουσιάζεται τόση μεγάλη συγκέντρωση πληθυσμού, και, αφετέρου, να εξασφαλιστεί η, όσο το δυνατόν, πιο απρόσκοπτη λειτουργία των Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων της Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Ιωαννίνων σας παρακαλεί να προβείτε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την ικανοποίηση του συγκεκριμένου αιτήματος και να μας ενημερώσετε σχετικά.”

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!