Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Ιωαννίνων, μόλις πληροφορήθηκε τον πρόωρο θάνατο του Ιωάννη Παπαϊωαννίδη, Προέδρου Εφετών ε.τ.  συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση και αποφάσισε :

Να εκφράσει στην οικογένεια του Προέδρου, στον υιό του Αλέξανδρο, Δικηγόρο Αθηνών και στην αδελφή του Μάρθα, αγαπημένη σ. υπάλληλο των δικαστηρίων Ιωαννίνων τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια και την αμέριστη συμπαράσταση όλων των Δικηγόρων Ιωαννίνων.

Να καταθέσει χρηματικό ποσό στη μνήμη του Προέδρου στον Σύλλογο γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «ΦΛΟΓΑ» & να δημοσιευθεί το παρόν ψήφισμα στην ιστοσελίδα του Δικηγορικού Συλλόγου Ιωαννίνων.

Ο Ιωάννης Παπαϊωαννίδης, καταγόμενος από την Σαμψούντα Πρεβέζης, υπηρέτησε ως Πρόεδρος Εφετών στο Εφετείο Ιωαννίνων και ολοκλήρωσε στα Γιάννενα τη δικαστική του πορεία.  Ήταν άξιος δικαστής και Πρόεδρος, δίκαιος και ψύχραιμος, υποστηρικτικός  προς τους νέους δικηγόρους και δικαστές, συγκέντρωνε σημαντικές αρετές. Ακεραιότητα χαρακτήρα, ανθρωπιά, μαχητικότητα, διάθεση προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο και κατανόηση. Αγαπούσε πολύ την οικογένεια του και την πατρική του γη και ονειρευόταν πότε θα απολαμβάνει ήρεμα τις ομορφιές της, όπως μας είχε αναφέρει αποχωρώντας από την Υπηρεσία.

Θα τον θυμόμαστε πάντοτε με αγάπη και ευγνωμοσύνη.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!