“Με βαθιά θλίψη, αποχαιρετούμε σήμερα , λέγοντας το τελευταίο αντίο, τον συμπολίτη μας , Ευάγγελο Καραμανίδη , πατρός του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πρέβεζας , Δημήτριου Καραμανίδη . Ο εκλιπών,ένας πραγματικός αγωνιστής της ζωής , κατάφερε μέσα από τηνεργατικότητα του να δημιουργήσει μια καταξιωμένη επιχείρηση στο είδος της ,τόσο στην Πρέβεζα όσο και στο Πανελλήνιο , ενώ ταυτόχρονα δημιούργησε μια εξαίρετη οικογένεια με την σύζυγο του Παρασκευή και τα δυο τους άξια παιδιά,τον Δημήτρη και την Ελένη . Αφιέρωσε δε, ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής του ,δίνοντας πολιτικές μάχες και αγώνες , για την μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη της Νέας Δημοκρατίας και τον ευχαριστούμε πολύ γι’ αυτό . Σε όλους ,συμπεριφερόταν πάντα με το χαμόγελο , την απλότητα , την ειλικρίνεια και τονανθρωπισμό που τον διακατείχε .
Ο εκλιπών , πρόωρα δυστυχώς , ολοκλήρωσε την αποστολή του.…στάθηκε.…Σύζυγος σωστός.…Πατέρας στοργικός….ηθικός και αξιοπρεπής Αγωνιστής της ζωής….φίλος αυθεντικός….τι άλλο να ζητήσει κανείς από τον Βαγγέλη μας….
Απώλεια για όλους εμάς , μα πιο μεγάλη για την οικογένεια του .
Τα Θερμά και ειλικρινή μου συλλυπητήρια προς τους οικείους και τους συγγενείς του και ιδίως προς τον υιό του και αγαπητό συνάδελφο , Δημήτρη.”
Νίκος Τζίμας
Πρόεδρος ΝΟΔΕ ΝΔ Πρέβεζας

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!