Ακυρώνεται η Πανευρωπαϊκή συνάντηση Harley Davidson Super Rally 2021, η οποία ήταν προγραμματισμένη να διεξαχθεί στην Ηγουμενίτσα, από τις 20 μέχρι τις 24 Μάϊου, μετά από απόφαση των διοργανωτών.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση που δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα του Super Rally, παρόλο που η Ηγουμενίτσα είναι η μόνη πράσινη περιοχή στον Ευρωπαϊκό χάρτη COVID 19, η υπόλοιπη Ευρώπη υποφέρει από το τρίτο κύμα της πανδημίας, τα σχέδια εμβολιασμού δεν προχωρούν όπως αναμενόταν, νέες μεταλάξεις του κορονοϊού έχουν εμφανιστεί και η Ευρωπαϊκή Ένωση συστήνει να αποφεύγονται τα ταξίδια στο εξωτερικό, ενώ εξετάζει το ενδεχόμενο να χρειαστεί κλείσιμο των συνόρων.
Σύμφωνα με τους διοργανωτές, τουλάχιστον 1500 δωμάτια στην ευρύτερη περιοχή είχαν ήδη συνάψει συμφωνία για τη φιλοξενία των περίπου 8000 συμμετεχόντων, ενώ η διοργάνωση θα ενίσχυε την τοπική οικονομία με ποσά που υπερβαίνουν τα 8 εκ. ευρώ, απώλεια που αποτελεί σοβαρό πλήγμα για τις επιχειρήσεις της περιοχής.
Επρόκειτο για τη δεύτερη ανάλογη διοργάνωση που θα γίνονταν στην περιοχή καθώς η Ηγουμενίτσα είχε φιλοξενήσει και το Super Rally το 2001.
Εφ’ όσον όλα εξελιχθούν ομαλά, η Ηγουμενίτσα θα φιλοξενήσει την αντίστοιχη διοργάνωση το 2023.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!