ίναι η 5η φορά τα τελευταία χρόνια που βλέπουν το σπίτι τους να πλημμυρίζει εξαιτίας των έντονων βροχοπτώσεων. Μάλιστα οι 4 φορές ήταν τον τελευταίο χρόνο.

 

Η κα Αλεξάνδρα μένει με τον γιό της στο σπίτι τους στην Επτανήσου. Πρόσφατα χειρουργημένη η ίδια βλέπει το βιός της να καταστρέφεται για ακόμα μία φορά από την μανία της φύσης, αλλά και από την αδιαφορία των αρμοδίων.

Ο Γολγοθάς τους ξεκίνησε το 2011, όταν για πρώτη φορά το νερό “εισέβαλε” στο σπίτι τους καταστρέφοντας όλα τους τα υπάρχοντα. Από τότε πλημμύρισε ξανά τον Δεκέμβριο του 2019, τον Γενάρη του 2020, τον Μάρτη του 2020 και σήμερα 4 Γενάρη του 2021.

“Είμαι χειρουργημένη. Τι να κάνω; Που να πάω να μείνω;” λέει αγανακτισμένη η κα Αλεξάνδρα και δείχνει μαζί με το γιό της στο mypreveza.gr τις καταστροφές που υπέστη το σπίτι της.

Από τις πρώτες πρωινές ώρες βρίσκεται πλάι τους ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ Φώτης Ζέρβας, ο οποίος προσπαθεί να δώσει λύση στο πρόβλημα της οικογένειας. Όπως ανέφερε στο mypreveza.gr, πίσω από το σπίτι υπάρχει ένα χαντάκι στο οποίο έγιναν κάποια αντιπλημμυρικά έργα, όμως όπως μαρτυρούν οι εικόνες αυτά δεν αρκούν για τον μεγάλο όγκο νερού που έπεσε στην περιοχή μας το τελευταίο 24ωρο.

“Το πρώτο περιστατικό που είχα μόλις ανέλαβα πέρσι ήταν εδώ. Ήρθαμε, βοηθήσαμε, κάναμε ότι μπορούμε! Και σήμερα είμαστε εδώ από το πρωί, αλλά πρέπει να πάρουμε μέτρα τώρα. Δεν πρέπει μια γυναίκα που ανήκει σε ευπαθή ομάδα να περνάει όλα αυτά και μάλιστα σε περίοδο covid” σημειώνει στο mypreveza.gr ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ και τονίζει ” Εμείς γνωρίζουμε ότι η αρμοδιότητα είναι της Περιφέρειας, αλλά σε οποιοδήποτε πρόβλημα υπάρχει και αν οι απόψεις διίστανται, να κάτσουμε κάτω αύριο το πρωί, να δούμε ποιος είναι αρμόδιος και να αναλάβει την ευθύνη”.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!