Αργοέσβηνε από τα δολοφονικά χτυπήματα ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Θανάσης Παπάζογλου. Το ομορφόπαιδο των γηπέδων, ο αμυντικός της εθνικής Ελλάδος, έχασε τελικά τη μάχη για την ζωή αφού εδώ και δυο χρόνια είχε καθηλωθεί σε αναπηρικό καροτσάκι εξαιτίας της δολοφονικής επίθεσης που είχε δεχτεί από  ομογενή πυγμάχο, για έναν κάδο απορριμμάτων.

Ο παλαίμαχος αμυντικός, κατέληξε ανήμερα των Θεοφανίων στα χέρια της συζύγου του Γεωργίας στο σπίτι τους στη Θεσσαλονίκη. Το χρονικό της αστυνομικής υπόθεσηςανέδειξε στις 23 Δεκεμβρίου το newsit.gr, όταν και το ποινικό σκέλος της υπόθεσης ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας και αφού πλέον οι γιατροί δεν έδιναν καμία ελπίδα σωτηρίας.

Σύζυγος Θ. Παπάζογλου: «Ρώσος, πληρωμένος φονιάς»

Η σύζυγός του έκανε την παρακάτω ανάρτηση μετά τον θάνατό του: «Απεβίωσε ο διεθνής Θανάσης Παπάζογλου. Μετά τα φονικά χτυπήματα Ρώσου πληρωμένου φονιά από συγγενικό του περιβάλλον. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει, τζέντλεμαν των γηπέδων».

Μόλις είχε συνέλθει από εγκεφαλικό επεισόδιο, επακολούθησε η φονική ενέδρα. Στην φωτογραφία, είναι με την σύζυγό της και τον Νίκο Λιάκο, θρυλικό δεκάρι του ΠΑΣ «Γιάννινα»

Από τον Μάρτιο του 2017 ο ποδοσφαιριστής που κάποτε ξεσήκωνε την κερκίδα, δεν μπορούσε καν να περπατήσει καθώς τότε ήταν που του έστησαν καρτέρι κάτω απ’ το σπίτι του, όταν χωρίς καμία προειδοποίηση του επιτέθηκαν με την συνδρομή πυγμάχου αθλητικού συλλόγου της συμπρωτεύουσας, τον οποίο και προέτρεπαν «Στο κεφάλι, στο κεφάλι, χτύπα των στο κεφάλι». Και αυτή η «υπόδειξη» δεν ήταν τυχαία αφού γνώριζαν πως ο Θανάσης Παπάζογλου, τον καιρό εκείνο ανάρρωνε μετά από ένα πολύ σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο που είχε υποστεί. Και ήταν η περίοδος που είχε καταφέρει να περπατά μόνος του χωρίς την βοήθεια της συζύγου του με την οποία είναι ζευγάρι από μαθητές γυμνασίου.

Τον άφησαν καθηλωμένο σε αμαξίδιο για έναν κάδο απορριμάτων

Όλα ξεκίνησαν όταν γείτονές του αρνήθηκαν να συμμορφωθούν με τις υποδείξεις του δήμου όταν συνεργεία του τοποθέτησαν τον κάδο απορριμμάτων κάτω από το σπίτι τους. Οι τελευταίοι κάθε τόσο μετέφεραν τον κάδο έξω από το σπίτι της οικογένειας Παπάζογλου και έτσι άρχισαν οι προστριβές. Μέχρι που οι γείτονες, έβαλαν νεαρό πυγμάχο ομογενή από την Ρωσία να χτυπήσει με γροθιές στο κεφάλι τον Θανάση Παπάζογλου. Ο Αλέξης Κούγιας, έχει στα χέρια του έκθεση-καταπέλτη του καθηγητή της ιατροδικαστικής [ΑΠΘ] Ματθαίου Τσούγκα, η οποία και φανερώνει πως τα χτυπήματα από τον πυγμάχο με γροθιές στο κεφάλι ήταν «δολοφονικά». Η δίκη έχει προσδιοριστεί για τον ερχόμενο Ιούλιο.

 

Πηγή-Newsit.gr

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!