«Η κυβέρνηση της ΝΔ, αξιοποιώντας κάθε δημοσιονομική δυνατότητα, με ευαισθησία και αποφασιστικότητα, θα συνεχίσει να στέκεται δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη, δίπλα στους πολίτες, στους επαγγελματίες και στην υγιή επιχειρηματικότητα».

Αυτό τονίζει μεταξύ άλλων ο υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος, απαντώντας στον ΣΥΡΙΖΑ για την τελική ρύθμιση που ψηφίστηκε και  παρέχει τη δυνατότητα εξόφλησης χρεών προς τους δήμους από την έναρξη των μέτρων για τον κορονοϊό σε έως 100 δόσεις, αντί για 120 δόσεις και χωρίς χρονικό περιορισμό που προβλεπόταν αρχικά.
Η πλήρης δήλωση του κ. Θεοδωρικάκου είναι η ακόλουθη:

«Η κυβέρνηση έκανε τη δέσμευσή της πράξη.

Με τη ρύθμιση που ψηφίστηκε, διευκολύνει χιλιάδες πολίτες, επαγγελματίες κι επιχειρήσεις να διευθετήσουν τις βεβαιωμένες οφειλές τους προς τους Δήμους.

Όσοι έχουν πληγεί λόγω της πανδημίας, μπορούν να αξιοποιήσουν τη ρύθμιση και να πληρώσουν τις οφειλές τους μέσα σε διάστημα 100 μηνών.

Ο ΣΥΡΙΖΑ βρήκε, επιτέλους, πεδίο να ασκήσει αντιπολίτευση, γιατί οι 120 μήνες έγιναν 100!!!

Παραβλέπει, φυσικά, ότι ο ίδιος, ως κυβέρνηση, είχε νομοθετήσει για 100 δόσεις και η συγκεκριμένη ρύθμιση επεκτάθηκε από τη ΝΔ έως τις 30 Νοεμβρίου του 2019.

Ο νέος νόμος καλύπτει όλη την περίοδο της υγειονομικής κρίσης, ξεκινώντας από τις 15 Φεβρουαρίου του 2020, συμβάλλοντας στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που δημιούργησε η πανδημία.

Η κυβέρνηση της ΝΔ, αξιοποιώντας κάθε δημοσιονομική δυνατότητα, με ευαισθησία και αποφασιστικότητα, θα συνεχίσει να στέκεται δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη, δίπλα στους πολίτες, στους επαγγελματίες και στην υγιή επιχειρηματικότητα».

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!