Εργασίες επέκτασης, αποκατάστασης, αναβάθμισης και διευθέτησης δικτύου ηλεκτροφωτισμού, σε διάφορα σημεία του Δήμου, βαδίζουν προς υλοποίηση ύστερα από την υπογραφή της σύμβασης από τον Δήμαρχο Χρήστο Τσιρογιάννη και τον εργολάβο του έργου.

Με προϋπολογισμό 311.540,00 ευρώ και πιστώσεις ΣΑΤΑ του Δήμου Αρταίων, πρόκειται να γίνουν παρεμβάσεις που αφενός μεν, ενισχύουν την ποιότητα του ηλεκτροφωτισμού σε όλο το Δήμο, αφετέρου δε, εξοικονομούν ενέργεια και χρήματα προς όφελος των δημοτών προστατεύοντας παράλληλα το περιβάλλον.

Πιο συγκεκριμένα:

Στις οδούς Δωδώνης, Ανδρομάχου, Αφοί Καλιβιώτη, σε τμήματα της οδού Δρυάδος, προς Τουριστικό Περίπτερο, στη Λιμίνη & στη πλατεία Πλησιών θα γίνει εγκατάσταση νέου δικτύου φωτισμού με ιστούς 4, 6 και 9 μέτρων και φωτιστικά led αστικού & οδικού φωτισμού, κατασκευή υπόγειου δικτύου, τοποθέτηση υπέργειου δικτύου και σύνδεση με ΔΕΔΔΗΕ.

Στον πεζόδρομο της οδού Αγ. Νικολάου, θα γίνει επισκευή του υπόγειου δικτύου το οποίο κυρίως λόγω παλαιότητας και φθορών έχει καταστραφεί. Περιλαμβάνονται εργασίες εκσκαφής, τοποθέτησης σωλήνα και καλωδίων, επανεπίχωση και πλήρης αποκατάσταση και σύνδεση με ΔΕΔΔΗΕ.

Στη Γραμμενίτσα και στη Καλαμιά θα γίνει τοποθέτηση νέων πίλλαρ και σύνδεση με αυτά των υφιστάμενων δικτύων και σύνδεση με το δίκτυο της ΔΕΔΔΗΕ.

page1image969357856

Και στον πεζόδρομο της οδού Σκουφά, Καραπάνου, Φ. Μανωλάκη & στις πλατείες Σκουφά, Κιλκίς, Εθνικής Αντίστασης, Αγ. Δημητρίου & Μονοπωλίου, θα γίνει έλεγχος ασφαλούς λειτουργίας της ηλεκτρολογικής εγκατάστασης του δημοτικού φωτισμού.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!