Με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο Μάριος Κάτσης αναφέρθηκε στα συνεχιζόμενα σοβαρά προβλήματα από τις πλημμύρες του Καλαμά, και την απόγνωση στην οποία βρίσκονται οι αγρότες και τα παρακείμενα  χωριά που στερούνται βασικών υποδομών για 2η φορά μέσα σε λίγες ημέρες. Ακολουθεί ολόκληρη η ανάρτηση του βουλευτή Θεσπρωτίας:
“Συνεχίζονται τα σοβαρά προβλήματα από τη χθεσινή βροχόπτωση με πλημμύρες, πτώσεις δέντρων, καθίζηση δρόμου, κατολισθήσεις και καταστροφές σε παραποτάμιες καλλιέργειες στη Θεσπρωτία. Πάλι σε απόγνωση οι αγρότες, και τα χωριά που στερούνται βασικών υποδομών για 2η φορά μέσα σε λίγες ημέρες.
Η κυβέρνηση αλλά και η αυτοδιοίκηση δεν πρέπει να παραμείνουν άπραγες. Έχω υποβάλλει ήδη ερώτηση (https://tinyurl.com/y26sq7zd) στους αρμόδιους Υπουργούς για τις προηγούμενες καταστροφές και ακόμη καμία απάντηση και καμία ενέργεια από τους υπευθύνους αλλά και καμία αποζημίωση δεν έχει εξαγγελθεί.
Η κυβέρνηση δεν ασχολείται με τα πραγματικά προβλήματα στο πεδίο, αλλά μόνο με την επικοινωνιακή της εικόνα. Στο τέλος της ημέρας όλα μένουν στα λόγια.”

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!