Την Δευτέρα 25/01 πραγματοποιήθηκε Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Εστιακών Φοιτητών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Από το σώμα του φοιτητικού συλλόγου αποφάσισε:

 Διαδήλωση ενάντια στο νομοσχέδιο Κεραμέως, την Πέμπτη 28/01/21 και ώρα 12:00 στην Περιφέρεια  κατάληψη στην πρυτανεία την Παρασκευή 29/01/21 ενάντια στο νομοσχέδιο Κεραμέως και στη διάλυση της δημόσιας-δωρεάν παιδείας  συντονιστικό για τη διοργάνωση των δράσεων την Τετάρτη 27/01 και ώρα 15:00 στη Λέσχη

 Γενική Συνέλευση την Δευτέρα 01/02/21 και ώρα 18:30, έξω από τα γραφεία του Συλλόγου Διεκδικούμε:  Κάτω το νέο νομοσχέδιο Κεραμέως. ΟΧΙ βάσεις εισαγωγής – μείωση εισακτέων – όρια φοίτησης και διαγραφές. Ποτέ και πουθενά δίδακτρα. Ριζική αύξηση της χρηματοδότησης.

 ΟΧΙ στην Πανεπιστημιακή Αστυνομία και όλα τα χουντομέτρα. Να ακυρωθούν όλες οι διώξεις και πρόστιμα σε διαδηλωτές και αγωνιστές.  Κάτω το «λόκνταουν» των αγώνων μας! Ανοίγουμε τις σχολές με Συνελεύσεις-Συντονιστικά Παντού.

 ΑΓΩΝΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ – ΕΞΕΓΕΡΣΗ.

Με την Ενότητα και Αυτοοργάνωση του φοιτητικού κινήματος. Μαζί με όλους τους μαθητές, εκπαιδευτικούς, νέους, άνεργους, εργαζόμενους. Κάτω η κυβέρνηση της τρομοκρατίας και της φτώχειας.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!