“Ο επικεφαλής της παράταξης «Ανεξάρτητο Επιμελητήριο» και Α’ Αντιπρόεδρος του Ε.Ι. κ. Ιωάννης Μήτσης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Ο επιχειρηματικός κόσμος καίγεται και βαδίζει προς αφανισμό και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων περί άλλων τυρβάζει. Με μεγάλη απογοήτευση διάβασα το Δελτίο τύπου που εξέδωσε ο πρόεδρος του Ε.Ι. Δρ. κ. Δημήτριος Δημητρίου ο οποίος «μαλώνει» τον Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Καχριμάνη & τον Δήμαρχο Ιωαννίνων κ. Ελισάφ γιατί συναντήθηκαν με τον Υπουργό Ανάπτυξης κ. Γεωργιάδη και συζήτησαν θέματα του επιχειρείν για το άνοιγμα της αγοράς, που πραγματοποιήθηκε στις 18/01/2021.

Σε μια δύσκολη εποχή που όλοι μαζί πρέπει να είμαστε μια γροθιά για την ανάπτυξη του επιχειρείν, ο Δρ. κ. Δημητρίου αγνοώντας τα κελεύσματα των επιχειρήσεων προσπαθεί ανεπιτυχώς την προσωπική του προβολή. Για άλλη μια φορά ο κ. Δημητρίου με το «εγώ του» ξεπερνάει τα επιμελητηριακά όρια εις βάρος των μελών μας που εκπροσωπούμε. Τα διαλαμβανόμενα στο Δελτίο Τύπου του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων της 15/01/2021 δεν είχαν καμιά έγκριση ούτε από την Δ.Ε. ούτε από το Δ.Σ., αλλά ούτε και από το Περιφερειακό Επιμελητηριακό Συμβούλιο Ηπείρου που μνημονεύει. Ως εκ τούτου είναι έωλα, μη σύννομα, προσωπικά και επικίνδυνα. Η ανυπαρξία έργου εκ μέρους του στο Επιμελητήριο δεν μπορεί να καλυφθεί ούτε με «μαλώματα» ούτε με μεθοδεύσεις παύσης μου.”

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!