Παράλληλες λαϊκές αγορές για την καλύτερη εξυπηρέτηση των καταναλωτών και των παραγωγών θα λειτουργήσουν από την σήμερα Δευτέρα και για ένα μήνα.
Όπως είναι γνωστό οι λαϊκές αγορές λειτουργούν με το 50% των παραγωγών, στο πλαίσιο των μέτρων για τον περιορισμό της πανδημίας.
Το γεγονός αυτό αναπόφευκτα δημιουργεί προβλήματα. Ο Δήμος, όπως έκανε γνωστό ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Βασίλης Βλέτσας ολοκλήρωσε την διαβούλευση με όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες και τους παραγωγούς και αιτήθηκε την λειτουργία παράλληλων αγορών.
Το αίτημα εγκρίθηκε και έτσι από την Δευτέρα 1 Μαρτίου ο νέος σχεδιασμός τίθεται σε εφαρμογή.
-Κάθε Δευτέρα παράλληλα λαϊκή αγορά θα λειτουργεί στα Σεισμόπληκτα στο χώρο του γηπέδου.
-Κάθε Τρίτη, στους Αμπελοκήπους στο οικοδομικό τετράγωνο που βρίσκεται δίπλα στο χώρο που γίνεται ήδη λαϊκή.
-Κάθε Παρασκευή στην Ανατολή, στις οδούς Χριστοφορίδου και Κερασούντος.
Κανονικά θα συνεχίσουν να λειτουργούν οι λαϊκές αγορές στη Βρυσούλα, τα Καρδαμίτσια και τη Δροσιά, όπως κι αυτή στην Αγία Μαρίνα.
«Όλες οι λαϊκές λειτουργούν με το 50% των παραγωγών. Οι πολίτες μπορούν με ασφάλεια να κάνουν τις αγορές τους ωστόσο θα πρέπει να τηρούν τα απαραίτητα μέτρα, όπως χρήση μάσκας και αποστάσεις» ανέφερε ο κ. Βλέτσας.
Διευκρίνισε ότι στις παράλληλες αγορές θα μετέχουν οι αδειοδοτημένοι παραγωγοί ενώ η λειτουργία τους μπορεί να παραταθεί πέραν του Μαρτίου κάτι που θα εξαρτηθεί από την πορεία της πανδημίας και τα περιοριστικά μέτρα.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!