Με απόφαση της Γ.Γ.Α., κατόπιν αιτήματος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Xειμερινών Αθλημάτων (Ε.Ο.Χ.Α.) και ενεργειών της Επιτροπής Διοίκησης του Εθνικού Χιονοδρομικού Κέντρου Βασιλίτσας, εγκρίθηκε η κατ’ εξαίρεση χρήση των αθλητικών μας εγκαταστάσεων με σκοπό την προετοιμασία των αθλητών της Εθνικής προολυμπιακής ομάδας στα χειμερινά αθλήματα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2021.

Οι προπονήσειςη χρήση καθώς και το ωράριο προπονήσεων  στις εγκαταστάσεις του Ε.Χ.Κ. Βασιλίτσας, αφορούν αυστηρά και μόνο τους συγκεκριμένους αθλητές και τους συνοδούς χειμερινών αθλημάτων (75 άτομα συνολικά) οι οποίοι αναφέρονται ονομαστικά σε κατάσταση που μας έχει αποσταλεί και εγκριθεί από τη Γ.Γ.Α.

Η συμμετοχή των αθλητών, των προπονητών και των συνοδών τους  στις προπονήσεις θα γίνονται με βάση τα υγειονομικά πρωτόκολλα και τις οδηγίες, που υπάρχουν αναρτημένες στην ιστοσελίδα της ΓΓΑ στην ενότητα «Αθλητισμός και COVID-19», εφόσον προηγουμένως έχουν υποβληθεί σε testCOVID-19 και αυτό είναι αρνητικό.

Είναι τιμή και ευθύνη για την Επιτροπή Διοίκησης και τους εργαζομένους του Ε.Χ.Κ.  Βασιλίτσας, την δύσκολη στιγμή της πανδημίας, να επιλέγεται το Εθνικό Χιονοδρομικό Κέντρο Βασιλίτσας για την προετοιμασία καταξιωμένων αθλητών για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2021.

Ελπίζουμε οι συνθήκες λόγω της πανδημίας να επιτρέψουν σύντομα τη λειτουργία του Ε.Χ.Κ. Βασιλίτσας και των άλλων Χιονοδρομικών Κέντρων για όλους.

Ευχαριστούμε θερμά, για άλλη μια φορά, τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκηκαθώς και τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού κ. Γιώργο Μαυρωτά για την εμπιστοσύνη, την διαχρονική βοήθεια και την αγάπη με την οποία περιβάλλουν το Ε.Χ.Κ. Βασιλίτσας.

Για την Επιτροπή Διοίκησης του Ε.Χ.Κ.Β.

Ο Πρόεδρος

Δημήτριος Ι. ΚαραγιάννηςΣΣ

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!