Η ιστορία του δικού μας ανθρώπου θα ξεκινήσει κάπως ανορθόδοξα. Μετά από μεγάλα βάσανα, μετά από πολλές μάχες, άλλες μικρότερες και άλλες μεγαλύτερες, κατέληξε. Ήρεμα και γαλήνια, όπως του άξιζε. Ως οικογένεια, δε μας μένει να κάνουμε κάτι άλλο πέρα από το να θρηνήσουμε για τον χαμό του και να μάθουμε να ζούμε με την απουσία του. Ο σκοπός, όμως, αυτής της επιστολής είναι άλλος.

Νιώσαμε την εσωτερική ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους αυτούς που φρόντισαν τον πατέρα μας. Όλους αυτούς που απλόχερα διέθεσαν την επιστημοσύνη, την φροντίδα και την αμέριστη προσοχή τους σε εκείνον, με περίσσια επιμονή, υπομονή και ενδιαφέρον. Ευχαριστούμε λοιπόν, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Πρέβεζας και ιδιαιτέρως την Μονάδα Τεχνητού Νεφρού, όπως επίσης και το αντίστοιχο προσωπικό του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων και ιδιαιτέρως την ομάδα της Αγγειοχειρουργικής.

Τέλος, ένα τεράστιο ευχαριστώ από καρδιάς στους τραυματιοφορείς του ΕΚΑΒ Πρέβεζας, για τον επαγγελματισμό, την ευαισθησία και την ανθρωπιά τους.

Μετά τιμής,

Οικογένεια Κωνσταντίνου Χ. Ψαλλίδα

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!