Την Παρασκευή 2 Μαΐου 2024 τα παιδιά του 2ου Βρεφονηπιακού Σταθμού του Δήμου Ιωαννιτών με τη συνοδεία γονέων και εκπαιδευτικών πραγματοποίησαν επίσκεψη στο Πάρκο Ερμηνείας Οικοσυστήματος της Λίμνης Παμβώτιδας, όπου εκεί γνώρισαν την χλωρίδα και την πανίδα της λίμνης και πήραν μέρος σε βιωματικές δράσεις μέσα στο πάρκο (παιχνίδια, παρατήρηση της λίμνης από εξέδρα κτλ).

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 24-5-2024 εκπαιδευτική επίσκεψη του 4ου Βρεφονηπιακού Σταθμού Δήμου Ιωαννιτών στο μουσείο σύγχρονης τέχνης Θ. Παπαγιάννη στο Ελληνικό Ιωαννίνων στην οποία συμμετείχαν 40 νήπια με συνοδεία γονέων. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης παιδιά και γονείς είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον ίδιο τον κύριο Παπαγιάννη Θεόδωρο και να τους μιλήσει για τα εκθέματα που στεγάζει το Μουσείο και το έργο του. Τα νήπια και τα βρέφη του σταθμού βίωσαν μια αξέχαστη εμπειρία, ανακαλύπτοντας ότι το πραγματικά παγκόσμιο ξεκινά από το τοπικό, τις ρίζες μας.

Στα πλαίσια των Εκπαιδευτικών Δράσεων του 6ου Βρεφονηπιακού Σταθμού του Δήμου Ιωαννιτών, την Πέμπτη 23/5/2024, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο Δημοτικό – Εθνογραφικό Μουσείο “Ασλάν Τζαμί”. Μετά την περιήγηση των παιδιών στους εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους του Μουσείου, ακολούθησε περίπατος με τη συνοδεία γονέων στα στενά σοκάκια του Κάστρου της πόλης μας και στην Ακρόπολη του Ιτς Καλέ.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!