3ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών στον Παρακάλαμο: «Κύκλοι που δεν σπάνε..»
Κάθε φορά που στήνεται ο κύκλος του χορού, ξαναγεννιέται η μνήμη.
Εκεί όπου κάποτε χόρεψαν παιδιά με λαχτάρα στα μάτια, σήμερα στέκονται οι ίδιοι ενήλικες — και δίπλα τους, τα δικά τους παιδιά.
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παρακαλάμου το Σώσινο, σας προσκαλεί με συγκίνηση στο 3ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών, που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 28 Ιουλίου 2025 στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Παρακαλάμου με ώρα έναρξης 20.00 με πατινάδα από το παλαιό Δημαρχείο, με την υπέροχη κομπανία του κ. Μπραχόπουλου Μιχάλη.
Χοροδιδάσκαλος χορευτικών τμημάτων Πολιτιστικού Συλλόγου Παρακαλάμου κ. Ντότης Δημήτρης.
Παρουσίαση της όλης εκδήλωσης κ. Γκόνη Μαρίκα.
Μια γιορτή γεμάτη αγάπη για το χορό, τις ρίζες και την παράδοση.
Τη βραδιά θα τιμήσουν με τη συμμετοχή και το μεράκι τους χορευτικά συγκροτήματα από Νέο Σούλι Σερρών, Κατσικά Ιωαννίνων, Ηλιόκαλης Ιωαννίνων, Σύλλογος Γυναικών Κεφαλόβρυσου και τα χορευτικά τμήματα του Πολιτιστικού Συλλόγου (μικρό και μεγάλο τμήμα), συνοδοιπόροι στην κοινή μας πορεία για να κρατήσουμε ζωντανό τον πολιτισμό μας.
Γιατί ο χορός είναι τρόπος να θυμόμαστε, να ενωνόμαστε, να συνεχίζουμε.
Γιατί «ό,τι αγαπήσαμε μικροί, το κουβαλάμε για πάντα»…
Ακολούθησε το Epirusgate.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις
πηγή στη Google
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 252033