Με αφορμή την 3η Σεπτεμβρίου, επέτειο ίδρυσης του ΠΑΣΟΚ, η Νομαρχιακή Επιτροπή Ιωαννίνων του κόμματος αναφέρει:

“49 χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την ημέρα που ο Ανδρέας Παπανδρέου με την ιδρυτική ανακοίνωση δημιούργησε το ΠΑΣΟΚ, τη Δημοκρατική παράταξη που άλλαξε το πολιτικό τοπίο της Ελλάδας, προωθώντας αξίες όπως η κοινωνική δικαιοσύνη και η δημοκρατία καθώς και τις μεγάλες κοινωνικές και πολιτικές αλλαγές που επηρέασαν την κοινωνία μας.
49 Χρόνια και αποτελεί κοινή παραδοχή ότι αυτή καθ’ αυτή η ιδρυτική πράξη γέννησης του ΠΑΣΟΚ συνιστά τομή στη νεότερη πολιτική ιστορία.

Είναι μια ευκαιρία με σεβασμό να ανατρέξουμε στο παρελθόν, αλλά και να εξετάσουμε προς τα εμπρός με αισιοδοξία και δράση για το μέλλον.

Η πολιτική είναι μια συνεχής πορεία και ευκαιρία για βελτίωση. Καθώς γιορτάζουμε αυτή την επέτειο, δεσμευόμαστε να συνεργαστούμε για την αντιμετώπιση των σύγχρονων προκλήσεων.

Όλοι εμείς στο ΠΑΣΟΚ, δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για το καλό των πολιτών και μαζί με την κοινωνία να συνδιαμορφώσουμε ένα καλύτερο μέλλον για όλους μας.

Ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας και ας προχωρήσουμε με τις αρχές και τις αξίες της 3ης Σεπτέμβρη προς ένα καλύτερο αύριο, ακολουθώντας το πνεύμα της αλληλεγγύης και της συνεργασίας που εκφράζει το ΠΑΣΟΚ.

Θα είμαστε πάντα εδώ για να δουλέψουμε για εσάς και με εσάς, προσπαθώντας να κάνουμε την Ελλάδα καλύτερη για όλους τους πολίτες. ”

 

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!