“Το κατάστημα “4 Εποχές” Ιωαννίνων, με αίσθημα ευθύνης και κυρίως με αγάπη και σεβασμό απέναντι στους συμπολίτες μας σας ανακοινώνει:
Από 7 Νοεμβρίου, σύμφωνα με τις αποφάσεις της πολιτείας, ανοίξαμε και λειτουργούσαμε αποκλειστικά για επαγγελματίες. Από τότε το κατάστημά μας εξυπηρετούσε μόνο όσους επιτρέπονταν βάσει νόμου, διατηρώντας βιβλίο μητρώου επισκεπτών (το μοναδικό ίσως κατάστημα στην περιοχή των Ιωαννίνων) και τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας. 

 Δυστυχώς, όμως, οι αρμόδιες αρχές εξαντλώντας την… αυστηρότητα τους σε μια εποχή ιδιαίτερα δύσκολη για τον κλάδο μας αποφάσισαν τη διακοπή λειτουργίας του καταστήματος για ορισμένες μέρες (κατά τη γνώμη μας άδικα και στηριζόμενη σε #ανυπόστατες_καταγγελίες). Παίρνοντας δύναμη από την εμπιστοσύνη και τη στήριξή σας, σας ενημερώνουμε οτι θα είμαστε και πάλι κοντά σας από την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου.
Θα είμαστε εδώ για σας, προκειμένου να προσδώσουμε μια νότα ζεστασιάς και αισιοδοξίας στα φετινά, διαφορετικά για όλους, Χριστούγεννα!”

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!