Ζητούν τη διενέργεια δωρεάν διαγνωστικών μοριακών test στους μαθητές, στους εκπαιδευτικούς και στην υπάλληλο καθαριότητας

“Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 6ου Γυμνασίου Ιωαννίνων (ένα από τα πέντε σχολεία της περιοχής ΚΙΑΦΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ), μόλις πληροφορήθηκε σήμερα το πρωί 24-92020 την ύπαρξη κρουσμάτων κορονοϊού, επικοινώνησε άμεσα με τους υπεύθυνους και αρμόδιους Φορείς και Υπηρεσίες της πόλης οι οποίοι πραγματοποίησαν απολύμανση στους χώρους του σχολείου και δήλωσαν ότι το σχολείο θα λειτουργήσει κανονικά από… αύριο Παρασκευή 25-9-2020 χωρίς να ληφθούν περαιτέρω υγειονομικά μέτρα για την ασφάλεια των εκπαιδευτικών, των μαθητών και των οικογενειών τους, σύμφωνα με το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ. 

Ως Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 6ου Γυμνασίου Ιωαννίνων αιτούμαστε οι υπεύθυνοι και αρμόδιοι να προχωρήσουν άμεσα στη διενέργεια δωρεάν διαγνωστικών μοριακών test του Coνid-19 στους μαθητές, στους εκπαιδευτικούς και στην υπάλληλο καθαριότητας του σχολείου καθώς και την άμεση εύρεση των επαφών των κρουσμάτων καθώς και μέχρι την ολοκλήρωση των αποτελεσμάτων των ανωτέρω διαγνωστικών test το σχολείο να παραμείνει κλειστό.”

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!