Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 11 το πρωί της Κυριακής στην Εγνατία Οδό, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Ηγουμενίτσα, στο ύψος της γέφυρας του Νεοχωρίου Παραμυθιάς. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, Ι.Χ. επιβατικό όχημα εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε στις προστατευτικές μπάρες του δρόμου.

Από το ατύχημα δεν έχουν αναφερθεί σοβαροί τραυματισμοί, ενώ οι επιβάτες του οχήματος φαίνεται να είναι καλά στην υγεία τους. Ωστόσο, το περιστατικό προκάλεσε σημαντικά κυκλοφοριακά προβλήματα στο σημείο.

Κυκλοφοριακό κομφούζιο και προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας

Λόγω του τροχαίου, το ρεύμα προς Ηγουμενίτσα παραμένει κλειστό, με αποτέλεσμα να έχουν σχηματιστεί ουρές οχημάτων πολλών χιλιομέτρων, που φτάνουν έως και το Ελευθεροχώρι Παραμυθιάς.
Στο σημείο βρίσκονται συνεργεία της Εγνατίας Οδού για την απομάκρυνση του οχήματος και τον καθαρισμό του οδοστρώματος, καθώς και αστυνομικές δυνάμεις που ρυθμίζουν την κυκλοφορία και διερευνούν τα αίτια του ατυχήματος.

ΠΗΓΗ: paramythia-online.gr