Σημαντικές ζημιές καταγράφονται σε χωριά του Δήμου Δωδώνης μετά τον σεισμό που σημειώθηκε στην περιοχή, με φθορές σε κατοικίες και υποδομές.
Από τις πρώτες ώρες μετά το σεισμικό γεγονός, συνεργεία της Περιφέρειας αλλά και του Δήμου βρίσκονται στις πληγείσες περιοχές προκειμένου να καταγράψουν τις ζημιές και να εκτιμήσουν την κατάσταση στα κτίρια.
Σύμφωνα με πληροφορίες, αύριο αναμένεται να μεταβούν στην περιοχή τρία κλιμάκια του Υπουργείου Αποκατάστασης, τα οποία θα πραγματοποιήσουν αυτοψίες και θα προχωρήσουν σε πιο αναλυτική καταγραφή των ζημιών.
Την ίδια ώρα, τα κλιμάκια της Περιφέρειας βρίσκονται ήδη από σήμερα σε όλες τις περιοχές όπου έχουν αναφερθεί προβλήματα, συνεχίζοντας τις καταγραφές και την αξιολόγηση των επιπτώσεων του σεισμού. Στην Ψήνα, το μισό και πλέον χωριό αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα, σύμφωνα με την Πολιτική Προστασία Περιφέρειας Ηπείρου.

