Σοκ και θλίψη έχει προκαλέσει η αιφνίδια απώλεια του Κυριάκου Αθανασίου, αγαπητού στελέχους της οινοποιίας «Κτήμα Γκλίναβος», ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 43 ετών.
Ο Κυριάκος Αθανασίου χαρακτηριζόταν για την ευφυΐα, την καινοτομία και την υπευθυνότητά του, ενώ ξεχώριζε για τον ευγενικό και υποστηρικτικό του λόγο, καθώς και για την υψηλή ενσυναίσθηση που επέδειχνε σε κάθε συνεργασία. Συνεργάτες και φίλοι τον περιγράφουν ως παράδειγμα επαγγελματισμού, εντιμότητας και ακεραιότητας.
Ο Θωμάς Γκλίναβος, εκφράζοντας την οδύνη του εκ μέρους της οικογένειας και των εργαζομένων του οινοποιείου, τόνισε: «Η τραγική και αιφνίδια απώλεια ενός τόσο νέου ανθρώπου μας αφήνει ένα μεγάλο κενό. Δεν θα τον ξεχάσουμε ποτέ».
Τα θερμά συλλυπητήρια εκφράζονται στους γονείς του, Χρήστο και Βασιλική, και σε όλους τους οικείους του, οι οποίοι βιώνουν αυτή τη δύσκολη στιγμή.
