Πορεία πραγματοποιήθηκε στο κέντρο των Ιωαννίνων με πρωτοβουλία του Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων, με βασικά αιτήματα την απεμπλοκή της Ελλάδας από πολεμικές εξελίξεις και την ενίσχυση των κοινωνικών δαπανών.

Οι συμμετέχοντες διαδήλωσαν με συνθήματα όπως «Έξω η Ελλάδα από τον πόλεμο» και «Δώστε λεφτά για μισθούς, υγεία και παιδεία», εκφράζοντας την αντίθεσή τους στις στρατιωτικές εμπλοκές και ζητώντας ενίσχυση βασικών κοινωνικών τομέων.

Η κινητοποίηση πραγματοποιήθηκε στο κέντρο των Ιωαννίνων, με τους διαδηλωτές να προχωρούν σε πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Κεντρικό αίτημα της κινητοποίησης αποτέλεσε η ενίσχυση των εισοδημάτων των εργαζομένων, καθώς και η αύξηση των δαπανών για τη δημόσια υγεία και την παιδεία.