Η παράταξη ΔΑΣ ΟΤΑ (ΠΑΜΕ) στο Σύλλογο Εργαζομένων ΟΤΑ Νομού Ιωαννίνων καταγγέλλει τη δημοτική αρχή του Δήμου Ιωαννιτών που έδωσε εντολή για να σχιστούν οι αφίσες της παράταξης από το χώρο του εργοταξίου του Δήμου Ιωαννιτών, αφίσες που αφορούν τις εκλογές του Συλλόγου, οι οποίες είναι προγραμματισμένες για την Πέμπτη 2 Απριλίου.
Η παράταξη του ΠΑΜΕ και πλειοψηφούσα δύναμη στο συγκεκριμένο σωματείο καταγγέλλει τη δημοτική αρχή πως “στριμωγμένη από την δράση του Σωματείου” προχώρησε σε ωμή παρέμβαση στις εκλογές του Συλλόγου, στέλνοντας τη Διευθύντρια Καθαριότητας να κατεβάσει τις αφίσες της ΔΑΣ από το εργοτάξιο και να απειλήσει συμβασιούχους υποψηφίους με τη ΔΑΣ.
Τα καταγγελλόμενα από την ΔΑΣ ΟΤΑ συνδέονται με τις αποφάσεις της διοίκησης του Δήμου για την ιδιωτικοποίηση τομέων της καθαριότητας και με το μέλλον των συμβασιούχων εργαζομένων του Δήμου.
Επαναλαμβάνεται για μια ακόμα φορά η καταγγελία της άρνησης της δημοτικής αρχής να συζητήσει το θέμα της ιδιωτικοποίησης της καθαριότητας στο δημοτικό συμβούλιο και με αφορμή την καταγγελία κατά της δημοτικής αρχής, η ΔΑΣ ΟΤΑ απευθύνει κάλεσμα συμμετοχής στις εκλογές για νέο Διοικητικό Συμβούλιο και στήριξής της.
