Το ταξίδι των κοριτσιών της ομάδας χάντμπολ των Ιωαννίνων στα μπαράζ ανόδου για την Α1 Γυναικών στην Άρτα ολοκληρώθηκε, αφήνοντας πίσω του μια τεράστια παρακαταθήκη πάθους και μαχητικότητας. Υπό την καθοδήγηση του προπονητή  και του ανθρώπου που ενεργοποίησε ξανά και στήριξε οικονομικά, διοικητικά, αλλά και με κάθε άλλο τρόπο το γυναικείο τμήμα του Α.Ο.Ιωαννίνων, Δημήτρη Μανίκη, η ομάδα κοίταξε στα μάτια τα μεγαθήρια της κατηγορίας και απέδειξε ότι ανήκει στην ελίτ!

Αποτελέσματα:

ΑΟ Προσοτσάνης – ΑΟ Ιωαννίνων: 28-17 (Μια σκληρή πρεμιέρα όπου τα κορίτσια πάλεψαν μέχρι το τέλος μετά από 45 ημέρες αποχής από αγωνιστική δράση)

ΑΟ Ιωαννίνων – Λεωνίδας Αγ. Αναργύρων: 21-24 (Μια συγκλονιστική εμφάνιση που κρίθηκε στις λεπτομέρειες στα τελευταία δύο λεπτά της αναμέτρησης)

Ολυμπιακός ΣΦΠ – ΑΟ Ιωαννίνων: 25-19 (Κόντρα σε έναν δυνατό αντίπαλο, η ψυχή και η προσπάθεια δεν έλειψαν ούτε στιγμή. Οι 4 δίλεπτες των τελευταίων λεπτών σε συνδυασμό με την κούραση των λιγότερων παικτριών, κατέβαλαν την ομάδα τα τελευταία λεπτά)

Οι αθλήτριες

– Κολλύρη Γεωργία
– Κωσταρέλλη Ιωάννα
– Μανίκη Νάνσυ
– Παπουτσίδου Βασιλική
– Παπαγιαννοπούλου Αναστασία
– Καρακώστα Μελίνα
– Σπυρίδου Κωνσταντίνα
– Σπυρολλάρη Έφη
– Λάτσου Μαρίνα
– Καστάρη Χριστίνα
– Χαϊδου Ελευθερία
– Γιαννοπουλου Ιωάννα
– Μαλλιαρά Αφροδίτη

Η ομάδα χαντμπολ των Ιωαννίνων ευχαριστεί θερμά τον μέντορα Ιωάννη Καραμπίνα για την φιλοξενία και την παροχή στέγης στην ομάδα, τις αθλήτριες και στους γονείς τους, στους χορηγούς και στους βετεράνους της ομάδας.

Προπονητής: Δημήτρης Μανίκης
Έφορος-Συνοδός: Ντέτσικα Κατερίνα

Τα κορίτσια ξεκίνησαν φετος για πρώτη χρονιά από την Α2, κυριάρχησαν στον όμιλό τους και έφτασαν να διεκδικούν την άνοδο στα σαλόνια της Α1. Η προσπάθειά τους, η ενέργειά τους στο παρκέ και το πείσμα τους είναι η μεγαλύτερη νίκη για τον σύλλογο και την πόλη των Ιωαννίνων.