Τις απόψεις του με αφορμή την τροπολογία του Υπουργείου Ανάπτυξης σύμφωνα με την οποία μεταφέρεται η μεταβίβαση του Εργοστασίου Επεξεργασίας Απορριμμάτων (ΜΕΑ) από την Περιφέρεια Ηπείρου στον ΦΟΔΣΑ κατέθεσε ο Περιφερειάρχης Αλέξανδρος Καχριμάνης , σε συνέντευξη στην εκπομπή “ό,τι πεις εσύ” του Δημοτικού Ραδιοφώνου Ιωαννίνων με τον Γιώργο Γκόντζο.

Μεταξύ άλλων υπογράμμισε τα εξής :

-Κάποιοι είναι παντός καιρού .Εννοώ ότι “μεγάλοι”, εταιρίες κ.λπ, είναι παντός καιρού.
-Μπήκε εμβόλιμα σε τροπολογία για το ΚΑΖΙΝΟ Ελληνικού, μια φωτογραφική διάταξη που αφορούσε τον ΦΟΣΔΑ της Ηπείρου Ο κ. Νίκος Παπαθανάσης , προς τιμή του , μου είπε ότι εγώ δεν κατάλαβα ότι ήταν για σας και το υπέγραψα.
-Αυτή σπουδή δεν είχε ηθική διάσταση ,τουλάχιστον.
-Εγώ μόνιμα με το Υπουργείο Περιβάλλοντος και ειδικά με τον Γραμματέα κ. Μ.Γραφάκο έχω θέμα.Εδώ είμαστε για να εξυπηρετούμε τα συμφέροντα των δημοτών και το δημόσιο συμφέρον.Δεν θα εξυπηρετήσουμε τον καθένα , είτε του αρέσει είτε όχι , ο οποίος έρχεται και συμβάλλεται σε εμάς για να κάνει μια δουλειά.
-Μίλησα με τον κύριο Σ.Καλογιάννη και μου είπε ότι αυτός δεν το ήξερε ως Πρόεδρος της Επιτροπής Οικονομικών της Βουλής και εγώ το δέχομαι.
-Έχω μιλήσει με τον κύριο Πρωθυπουργό και γι’ αυτό τον άφησα έξω από κάδρο ..Μίλησα και με αρκετούς Υπουργούς από τους δώδεκα που υπέγραψαν το νομοσχέδιο και μου αρνήθηκαν ότι είχαν σχέση.
-Η τροπολογία έγινε νόμος του κράτους ο οποίος ,για μένα ,δεν μπορεί να εφαρμοστεί.
-Να μην πανηγυρίζουν μερικοί ότι …ξεφόρτωσαν τον Καχριμάνη. Ο Καχριμάνης δεν ξεφορτώνεται από καμία κυβέρνηση γιατί νοιάζεται μόνο για τον τόπο και τίποτε άλλο.Όταν έχεις ψηλά το δίχτυ για τον τόπο δεν φοβάσαι καμία κυβέρνηση,Και η κάθε κυβέρνηση που θέλει να κάνει σωστά την δουλειά της θα ‘ρθει και θα σταθεί στο τέλος δίπλα σου.
-Αν δούμε κάποιους που μπορούν να κάνουν αυτά που κάνουμε εμείς θα φύγουμε .Θα βάλουμε το καπέλο στο κεφάλι και θα πούμε ,γεια σας.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!