Την έντονη αγανάκτησή τους εκφράζουν κάτοικοι της περιοχής Αμπελοκήπων των Ιωαννίνων για την κατάσταση που επικρατεί στην οδό Μάρκου Αυγέρη, όπου εργασίες για το φυσικό αέριο παραμένουν ημιτελείς, προκαλώντας σοβαρά προβλήματα στην καθημερινότητά τους.
Σύμφωνα με καταγγελία που έφτασε στο epirusgate, ο εργολάβος προχώρησε πριν από περίπου μία εβδομάδα σε εκσκαφή σε ήδη ανοιχτό αυλάκι, το οποίο, όπως επισημαίνεται, παραμένει ανοιχτό εδώ και ενάμιση μήνα, με αποτέλεσμα οι κάτοικοι να αντιμετωπίζουν έντονη όχληση από τη σκόνη.
Όπως αναφέρεται, υπήρξε διαβεβαίωση από εργαζόμενους ότι θα ακολουθούσε άμεσα ασφαλτόστρωση, ωστόσο, μέχρι σήμερα δεν έχει υπάρξει καμία εξέλιξη, με το αυλάκι να παραμένει ανοιχτό και επικίνδυνο για την κυκλοφορία.
Οι κάτοικοι καταγγέλλουν ότι η κατάσταση προκαλεί φθορές στα οχήματά τους, ενώ κάνουν λόγο για αδιαφορία και καθυστερήσεις, ζητώντας την άμεση παρέμβαση των αρμόδιων.

