Η τρομοκράτηση και ο αυταρχισμός δεν περνάει σε μας που τα βάζουμε με θεούς και δαίμονες για να επιβιώσουμε! Το «δίκιο των αγροτών» που διατυμπάνιζε η κυβέρνηση κάτω από την πίεση των 57 μπλόκων και της μεγάλης κινητοποίησης στην πρωτεύουσα μετά τις ευρωεκλογές έγινε κλήση σε απολογία των αγροτοσυνδικαλιστών της Θεσσαλίας όπως τον Ρίζο Μαρούδα, πρόεδρο της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Λάρισας, τον Στέλιο Τσικριτσή, δήμαρχο Τυρνάβου και γραμματέα της ίδιας Ομοσπονδίας, καθώς και σε δεκάδες άλλους συναδέλφους σε όλη τη χώρα.

Αξιοποιώντας τα αποτελέσματα των εκλογών όπως τη συμφέρει προχώρησε σε αλλαγή υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης για να τρέξει ποιο γρήγορα την αναθεώρηση της ΚΑΠ που μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ το ΠΑΣΟΚ και την Ελληνική Λύση την ψήφισαν στο Ευρωκοινοβούλιο. Θέλει να τελειώνει μια και καλή με τους βιοπαλαιστές αγρότες.

Δεν πέφτουμε από τα σύννεφα είναι γνωστή η τακτική της συμπλήρωμα της αντιαγροτικής πολιτικής είναι η καταστολή και η τρομοκρατία όχι μόνο της σημερινής αλλά και των προηγούμενων κυβερνήσεων είναι στο DNA του συστήματος .Για να εξασφαλίσουν τα κέρδη των βιομηχάνων, των μεγαλοεμπόρων δεν διστάζουν να εφαρμόσουν όλα τα κατασταλτικά μέσα.

Δεν ξεχνάμε τα προηγούμενα χρόνια τα αγροτοδικία , τα ΜΑΤ στα μπλόκα όπως και εδώ στο Καλπάκι, την συκοφάντηση του αγώνα μας που δεν πέρασε, την προσπάθεια να μας διασπάσουν.

Αντί να λύσει τα προβλήματα που δημιούργησε με την πολιτική αυτή και οι υπόλοιπες κυβερνήσεις μέχρι τώρα, να ικανοποιήσει τα δίκαια αιτήματά μας, μας σέρνει στα δικαστήρια. Δεν φοβόμαστε και δεν θα σταματήσουμε να διεκδικούμε όσο δεν μας αφήνουν να ζήσουμε εμείς και οι οικογένειές μας.

Έχουμε το δίκιο με το μέρος μας και την συμπαράσταση του λαού! Αυτό μας δίνει δύναμη ,για να είμαστε στο πλάι των αγωνιστών συναδέλφων μας, με πείσμα και αντοχές για να δυναμώσουμε τους Συλλόγους μας, να φτιάξουμε όπου χρειαστεί νέους σε κοινή πορεία με την Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων .

Αυτό είναι το όπλο μας απέναντι σε όλους αυτούς που στηρίζουν την ΚΑΠ, ΕΕ , κυβερνώντες και μη που μας ξεκληρίζει, απέναντι σε όλα τα αντιλαϊκά μέτρα που θέλουν να εφαρμόσουν για να μας πάρουν μια ώρα αρχύτερα το βιός μας ,να μας στείλουν στην ανεργία στην φτώχεια και στην εξαθλίωση.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!