Το βιβλιοπωλείο «Μωβ Κουκουβάγια» και οι Εκδόσεις «Ελκυστής» παρουσιάζουν το βιβλίο «Αδαμάντινα τείχη, Φιανκέτο» της Ελένης Σίντου, σήμερα, Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023 στις 19:00 στην Αίθουσα Κώστας Φρόντζος στη Φρόντζου Πολιτεία (Λόφος Αγίας Τριάδος), Ιωάννινα.

Χαιρετισμό θα απευθύνει ο εκδότης, Αχιλλέας Τριαντόγλου, θα μιλήσει ο Μίλτος Γήτας και θα συντονίσει ο Άγγελος Μπάρκας.

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Η Bell Jefferson επιστρέφει στην Ουκρανία για να ζήσει τον έρωτα της με τον Oleksandr Mihailovits. Η σχέση τους, όμως, δοκιμάζεται και ο Ουκρανός Πρόεδρος δέχεται πίεση από μια παλιά γνωστή. Ο Mike χωρίζει και μεταβαίνει στο Κίεβο, μαζί με τον Jo, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Δύο Ρώσοι παρακολουθούν την Emma και τότε εκείνη αποφασίζει να αθετήσει την υπόσχεση, που είχε δώσει στον αγαπημένο της. Ένα ντόμινο εξελίξεων ξεκινά και μια παγκόσμια συνομωσία απειλεί να οδηγήσει την Ουκρανία ξανά στο χάος.

Οι φίλοι θα γίνουν εχθροί και οι εχθροί σύμμαχοι, σε μια παρτίδα σκάκι, αριστοτεχνικά παιγμένη, εκείνη καλείται να αποκαλύψει την αλήθεια και να αντεπιτεθεί με μαεστρία. Σηκώνει ένα μικρό τείχος (fianchetto- Ιταλικά) για να προστατέψει όσους αγαπά. Έρωτας, πάθη, μυστικά, ψέματα, απώλεια, δολοπλοκίες και πόνος υφαίνουν έναν ατσάλινο ιστό, εγκλωβίζοντας τους πρωταγωνιστές σε αδιέξοδα μονοπάτια. Η δεύτερη περιπέτεια της ψυχρής σκύλας, αντικατοπτρίζει το status quo, των καιρών μας. Τα Αδαμάντινα Τείχη έπεσαν…

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!