Με τη μαζική τους συμμετοχή στην απεργία και στα συλλαλητήρια που πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 10 Ιουνίου, απάντησαν οι εργαζόμενες και οι εργαζόμενοι στο αντεργατικό και αντιλαϊκό νομοσχέδιο της Κυβέρνησης της Νέα Δημοκρατίας και του κ. Χατζηδάκη για τα εργασιακά.

Χιλιάδες εργαζόμενοι και εργαζόμενες του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, απαίτησαν να μην ψηφιστεί το νομοσχέδιο που καταργεί το 8ωρο, τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας, το Σ.ΕΠ.Ε. και φαλκιδεύει το δικαίωμά μας στην απεργία, καταργώντας τον Ν1264/82.

Το Νομαρχιακό Τμήμα Ιωαννίνων της ΑΔΕΔΥ με απόφαση του κάλεσε την Εκτελεστική Επιτροπή να προκηρύξει ΑΠΕΡΓΙΑ, την Τέταρτη 16 Ιουνίου. Αντίστοιχα αιτήματα και αποφάσεις υπήρξαν και από Ομοσπονδίες του Δημόσιου και αλλά Νομαρχιακά Τμήματα. Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ σε σημερινή συνεδρίαση της, άλλαξε την απόφαση της για στάση εργασίας και προκήρυξε ΑΠΕΡΓΙΑ σε όλο τον Δημόσιο Τομέα, την Τέταρτη 16 Ιουνίου.

Η Εκτελεστική Γραμματεία του Νομαρχιακού Τμήματος Ιωαννίνων μετά την παραπάνω απόφαση, καλεί τις εργαζόμενες και τους εργαζομένους στο Δημόσιο Τομέα της Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων, να πάρουν μέρος στην Απεργιακή συγκέντρωση που θα γίνει στο χώρο του Εργατικού Κέντρου την Τέταρτη 16 Ιουνίου στις 11 το πρωί.

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 8ΩΡΟ
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ Σ.ΕΠ.Ε.
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!