Ο Πρόεδρος του Νομαρχιακού Τμήματος Ιωαννίνων της ΑΔΕΔΥ Χρήστος Γρίβας ,  συναντήθηκε  με τον Πρόεδρο της Ένωσης Πυροσβεστικών Υπάλληλων Ηπείρου  Βασίλη Βράστο. Η συνάντηση έγινε με αφορμή την μετακίνηση  συναδέλφων στη Αχαΐα  για αντιμετώπιση  πυρκαγιάς.

Δυστυχώς αποδείχτηκε περίτρανα ότι δεν υπήρξε  κανένας σχεδιασμός  για την μετακίνηση τους-για μια ακόμη φορά- με αποτέλεσμα οι συνθήκες διαβίωσης  να είναι τριτοκοσμικές.

Δεν είναι δυνατόν η Φυσική και Πολιτική Ηγεσία  του Πυροσβεστικού Σώματος να αντιμετωπίζει με αυτούς τους όρους τον Πυροσβέστη. Οι συνθήκες αυτές τον εξαντλούν σωματικά και ψυχικά με αποτέλεσμα την μειωμένη απόδοση  κατά την κατάσβεση. 

 Καλούμε την Κυβέρνηση και την Φυσική Ηγεσία της Πυροσβεστικής ,μεσούσης της αντιπυρικής περιόδου, να πάρει όλα  τα απαραίτητα μέτρα για την αξιοπρεπή μετακίνηση των Πυροσβεστών με  κατάλληλα λεωφορεία -που δυστυχώς δεν τα έχουν προμηθευτεί-, και την διαμονή τους σε Ξενοδοχειακές δομές όπου θα τους παρέχονται  όλα όσα έχουν ανάγκη για να 

μπορούν να επιτελούν το καθήκον τους.

 Το Νομαρχιακό Τμήμα Ιωαννίνων της ΑΔΕΔΥ και η Ένωση Πυροσβεστικών Υπάλληλων  Περιφέρειας Ηπείρου , δεν πρόκειται να ανέρθουν αυτές τις πρακτικές και θα πάρουν όλα τα αναγκαία μετρά προς αυτήν την κατεύθυνση

 

 

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!