Από την Παρασκευή 14 Ιουνίου μέχρι και τη Δευτέρα 17 Ιουνίου, 36 μέλη και φίλοι του Ροταριανού Ομίλου Ιωαννίνων, επισκέφθηκαν το Ροταριανό Όμιλο Μπούντβα του Μαυροβουνίου με σκοπό την Αδελφοποίηση των Ομίλων.

Η Αδελφοποίηση είχε συμφωνηθεί κατά την επίσκεψη των ροταριανών της Budva στα Ιωάννινα, τον Οκτώβριο του 2023 και πραγματοποιήθηκε στις 15 Ιουνίου 2024 στη Μπούντβα, στο υπέροχο ξενοδοχείο SPLENDID και μέσα σε ένα πολύ θερμό κλίμα.

Το πιστοποιητικό Αδελφοποίησης υπεγράφη από τον πρόεδρο του Ρ.Ο. Μπούντβα, Pero Duleti,  και τον πρόεδρο του Ομίλου Ιωαννίνων, Νίκο Κολιό, με στόχο την ενδυνάμωση των δεσμών φιλίας και συναδέλφωσης μεταξύ των μελών των δύο Ομίλων, την επαναβεβαίωση της πίστης και αφοσίωσης στα ευγενή ιδεώδη του Διεθνούς Ρόταρυ, ως και την τακτική συνεργασία και τις κοινές δράσεις μεταξύ των Ομίλων.

Εκτός από την Αδελφοποίηση οι Έλληνες ροταριανοί και φίλοι περιόδευσαν, ξεναγήθηκαν και γνώρισαν τις ομορφιές της πόλης Budva, ταξίδευσαν κατά μήκος των ακτών της και επισκέφτηκαν την προστατευόμενη από την Ουνέσκο γραφική μικρή πόλη  ΚΟΤΟΡ και το Ντουμπρόβνικ στην Κροατία.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!