Μπορεί να μην το είπε με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο, όμως ο Άδωνις Γεωργιάδης φαίνεται πως «βλέπει» κι αυτός εκλογές το φθινόπωρο, επικαλούμενος τη μεγάλη ένταση και την τοξικότητα που προκαλεί στο δημόσιο διάλογο η αντιπολίτευση.

«Πιστεύω ότι όταν έρθει η ώρα των εκλογών ο ελληνικός λαός θα επιλέξει σταθερότητα και θα πάνε όλα καλά», δήλωσε ο κ. Γεωργιάδης επισημαίνοντας ότι «η οικονομία δεν αγαπάει την πολιτική αστάθεια». Πρόσθεσε δε ότι «όποιος θέλει η χώρα να μην μπει σε περιπέτεια θα θέλει να έχουμε σταθερή κυβέρνηση».

Ερωτηθείς για το πότε θα γίνουν εκλογές ο υπουργός, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων δήλωσε πως αυτό δεν είναι δική του αρμοδιότητα.

«Μια μακρόχρονη προεκλογική περίοδος, με εξαιρετικά μεγάλη ένταση και τοξικότητα, θα αποτελέσει ζημιά στην οικονομία. Όσο η αντιπολίτευση αυξάνει τους τόνους ενώ πλησιάζουμε ούτως ή άλλως προς τις εκλογές αυτό θα επιβαρύνει και την οικονομία», ανέφερε ο υπουργός και απαντώντας στο αν η κυβέρνηση θα εξαντλήσει την τετραετία δήλωσε ότι δεν ξέρει αν αυτό είναι εφικτό.

Σχετικά με το ενδεχόμενο μετακλογικής συνεργασίας τόνισε ότι ποτέ δεν το αποκλείει αλλά δεν βλέπει και κανένα κόμμα να θέλει να συνεργαστεί. «Δεν μπορεί να γίνει κυβέρνηση με ένα κόμμα με το οποίο διαφωνείς ριζικά», συμπλήρωσε.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!