Ο Άδωνις Γεωργιάδης βρέθηκε στην εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ και μίλησε μεταξύ άλλων για την κίνηση της αγοράς, τους νεκρούς από την πανδημία αλλά και την καταγγελία για τις VIP ΜΕΘ.

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων αποκάλυψε και ένα τηλεφώνημα που δέχθηκε από φίλο του που βρίσκεται στο Άμστερνταμ, ο οποίος του περιέγραψε την κατάσταση που επικρατεί εκεί λόγω του κορονοϊού.

«Με πήρε χθες τηλέφωνο ένας φίλος μου και μου λέει, καλά τέτοια κυβερνησάρα που έχουμε στην Ελλάδα… ούτε στον ύπνο μας. Είμαι στο Άμστερνταμ, ξέρεις τι γίνεται εδω; Στις 5 το απόγευμα κλείνουν όλα, τα πάντα! Νεκροταφείο! Και στις 8 το βράδυ κλείνει και το take away. Στις 20:01 αν δεν έχεις πάρει να φας, μέχρι την επόμενη μέρα το πρωί πεθαίνεις της πείνας. Καταχνιά, σκοτεινιά, κλειστά φώτα, όλοι στα σπίτια τους», ανέφερε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Και πρόσθεσε: «Εμείς εδώ δόξα τω Θεώ και της κυβέρνησης που έχει παίξει κι αυτή το ρόλο της, είχαμε χθες ανοιχτά τα μαγαζιά, σε μια καταπληκτική μέρα, με την Ερμού να είναι γεμάτη. Ανοίγουνε τα μαγαζιά μας, δουλεύει η αγορά μας, γίνεται τζίρος, διατηρούνται θέσεις εργασίας, καμία σχέση οι φετινές γιορτές με τις περυσινές…».

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!