Αγώνες στίβου και βόλεϊ για μαθητές δημοτικών σχολείων της Πρέβεζας

Μαθητές και μαθήτριες δημοτικών σχολείων της Πρέβεζας συμμετείχαν σε αγώνες στίβου και βόλεϊ, με έμφαση στις αξίες του αθλητισμού.

Αγώνες στίβου και βόλεϊ για μαθητές δημοτικών σχολείων της Πρέβεζας

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του epirusgate.gr στην Google

Αγώνες ΑθλοΠΑΙΔΕΙΑΣ στίβου και βόλεϊ για μαθητές και μαθήτριες δημοτικών σχολείων της Πρέβεζας πραγματοποιήθηκαν με ευθύνη της Οργανωτικής Επιτροπής Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων Πρέβεζας.

Οι αγώνες στίβου διεξήχθησαν στις 12 Μαΐου 2026, στο Δημοτικό Στάδιο Πρέβεζας, με τη συμμετοχή σχολείων από την πόλη της Πρέβεζας και άλλες περιοχές του νομού.

Συγκεκριμένα, συμμετείχαν τα 1ο, 2ο, 3ο, 4ο, 5ο, 6ο, 7ο και 8ο Δημοτικά Σχολεία Πρέβεζας, καθώς και τα Δημοτικά Σχολεία Παντοκράτορα, Νέου Ωρωπού, Μύτικα, Λούρου, Νέας Κερασούντας, το 1ο Δημοτικό Σχολείο Θεσπρωτικού, το 1ο Δημοτικό Σχολείο Πάργας και το 2ο Δημοτικό Σχολείο Καναλακίου.

Οι αγώνες βόλεϊ πραγματοποιήθηκαν στις 25 Μαΐου 2026 και οργανώθηκαν σε τρεις ενότητες δημοτικών σχολείων.

Η πρώτη ενότητα διεξήχθη στο ΔΑΚ Πρέβεζας, με τη συμμετοχή των 1ου, 2ου, 3ου, 4ου, 5ου, 6ου και 8ου Δημοτικών Σχολείων Πρέβεζας, καθώς και των Δημοτικών Σχολείων Παντοκράτορα, Μύτικα και Νέας Σινώπης.

Η δεύτερη ενότητα πραγματοποιήθηκε στο ΔΑΚ Φιλιππιάδας, με τη συμμετοχή των 1ου, 2ου και 3ου Δημοτικών Σχολείων Φιλιππιάδας, του 1ου Δημοτικού Σχολείου Θεσπρωτικού και των Δημοτικών Σχολείων Λούρου και Νέας Κερασούντας.

Η τρίτη ενότητα διεξήχθη στο γυμναστήριο των ΓΕΛ και Γυμνασίου Καναλακίου, με τη συμμετοχή των 1ου και 2ου Δημοτικών Σχολείων Καναλακίου και του Δημοτικού Σχολείου Μεσοποτάμου.

Η ΟΕΣΑΔ Πρέβεζας συγχαίρει τους μαθητές, τις μαθήτριες και τους εκπαιδευτικούς που συμμετείχαν στους αγώνες, υπογραμμίζοντας τη σημασία της σύνδεσης των παιδιών με τον αθλητισμό.

Όπως επισημαίνει, κοινός στόχος πρέπει να είναι η ενίσχυση αξιών όπως η υπευθυνότητα, η πειθαρχία, η επιμονή, η υπομονή, η αυτοπεποίθηση, η αυτοεκτίμηση, η αλληλεγγύη, η συνεργασία και ο σεβασμός προς συμπαίκτες, αντιπάλους, φιλάθλους και κανονισμούς.

Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στη Google