Ο Φιλαθλητικός διένυσε περισσότερα από 600 χιλιόμετρα για να φτάσει στην Αλεξανδρούπολη και να αντιμετωπίσει τον τοπικό Φοίνικα για την 7ην αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας στο βόλεϊ, με την ομάδα της Πρέβεζας να κερδίζει και μάλιστα εύκολα με 3-0 στα σετ (17-25), (13-25), (10-25).
Οι αθλήτριες του Πέτρου Παπαδόπουλου από την αρχή έδειξαν ότι θέλουν τη νίκη, προκειμένου να συνεχίσουν αυτή την εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα και το κατάφεραν δείχνοντας ότι δεν υπάρχει αντίπαλος που μπορεί να τις κερδίσει.
Το πρώτο σετ ο Φιλαθλητικός το κέρδισε σχετικά εύκολα, με σπουδαίες επιθετικές ενέργειες και εκπληκτικές άμυνες, ενώ το σκηνικό δεν άλλαξε ούτε στο δεύτερο σετ.
Στο τρίτο και τελευταίο σετ οι γηπεδούχες δεν κατάφεραν να κάνουν την επιστροφή στο παιχνίδι με αποτέλεσμα ο Φιλαθλητικός να το κερδίσει και αυτό άνετα.
Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής του Φιλαθλητικός Πέτρος Παπαδόπουλος δήλωσε:”Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από τα κορίτσια. Κατάφεραν μέσα σε μία εβδομάδα να κερδίσουν 3 παιχνίδια (2 πρωτάθλημα-1 κύπελλο). Ήταν απόλυτα αφοσιωμένες στο στόχο μας που ήταν η νίκη και τα καταφέραμε”.
Την επόμενη αγωνιστική ο Φιλαθλητικός ετοιμάζει βαλίτσες για τον Βόλο, όπου θα αντιμετωπίσει την τοπική Αργώ.
-Διαιτητές: Παπαχρήστου, Σκαρλατούδη.
-Φοίνικας Αλεξανδρούπολης (Δημήτρης Τσουλακανάκης): Οικονομίδου, Molla, Μάρκουλη, Αρχιμανδρίτη, Ζάικου, Διαμάντη, λ- Κοντογιάννογλου (Παπαβασιλείου, Ανδρεάδη, Μήτσικα, Βούλγαρη).
-Φ.Γ.Σ Πρέβεζας (Πέτρος Παπαδόπουλος): Πατακιάρα, Κοσμίδου, Ηλιάδη, Θεοδωράκη, Μέλου, Ρίτσα, Parshyna, Ζιώγου, Τοτσίδου, Μητσοπούλου, Κούκα, Σιούλα.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!