Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες δεν συμπεριλαμβάνεται επίσκεψη του Πρωθυπουργού της χώρας Κυριάκου Μητσοτάκη στην Πρέβεζα, την Πέμπτη 21 Ιουλίου, στο πλαίσιο της περιοδείας που θα πραγματοποιήσει τις επόμενες μέρες στην Ήπειρο.
Επισήμως η αιτία είναι το βεβαρημένο πρόγραμμα του πρωθυπουργού που έφερε την ανατροπή της “τελευταίας” στιγμής.

Στην πραγματικότητα υπήρχε σοβαρό επικοινωνιακό πρόβλημα με το θέμα της μεταφοράς του τμήματος λογιστικής από την Πρέβεζα στα Γιάννενα και τις έντονες αντιδράσεις που υπάρχουν στην Πρέβεζα.
Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες της σελίδας PrevezaBest, ένα πανό με υβριστικό περιεχόμενο για τον Πρωθυπουργό, το οποίο άγνωστοι ανήρτησαν τα ξημερώματα στα τείχη της Αρχαίας Νικόπολης , φαίνεται πως θορύβησε τους συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη, οι προτίμησαν να βγάλουν την πόλη της Πρέβεζας από την επίσκεψη στην Ήπειρο….

Ο  πρωθυπουργός την Πέμπτη το πρωί αναμένεται να βρεθεί στην Αμφιλοχία όπου και θα εγκαινιάσει την παράκαμψη του αυτοκινητόδρομου Άκτιο-Αμβρακία και αμέσως μετά θα μεταβεί στη Θεσπρωτίας και την Παρασκευή θα βρίσκεται στα Γιάννενα και το Ζαγόρι όπου θα περάσει το τριήμερο

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!