To Alselea αποτελεί την νέα προσθήκη του Parga Beach Resort στον τομέα της γαστρονομίας. Παρά το γεγονός ότι μετράει μόλις δύο χρόνια λειτουργίας οι μεσογειακές του γεύσεις, αποδοσμένες άψογα στην πιο σύγχρονη μορφή τους, έχουν εισπράξει εξαιρετικές κριτικές οι οποίες το καθιστούν το πλέον ιδανικό εστιατόριο στην Πάργα. Η μοντέρνα ελληνική κουζίνα, στην καλύτερη εκδοχή της.

Εμπνευσμένο από τον Όμηρο, το Alselea αποτελεί την συνάντηση του «αλς» που σημαίνει θάλασσα και του «ελέα» που σημαίνει ελιά, όπως το απαλό Ιόνιο Πέλαγος συναντά τον αιωνόβιο ελαιώνα μας.

Σε ένα απαράμιλλης ομορφιάς φυσικό περιβάλλον, πάνω στην αμμουδιά, απέχοντας λίγα μόνο βήματα από την θάλασσα, το à la carte menu που φέρει την υπογραφή του Γιάννη Στανίτσα εκτελείται άψογα από τον chef Δημήτρη Καπλάνη. Η λίστα των κρασιών, αποτελείται από ετικέτες χωρών της Μεσογείου και είναι πλήρως εναρμονισμένη με την φιλοσοφία των πιάτων. Επίσης, υπάρχουν πολλές επιλογές από handmade cocktails για άψογο pairing.

Την διακόσμηση επιμελήθηκε ο αρχιτέκτονας Σταύρος Πέππας, δημιουργώντας ένα παραθαλάσσιο εστιατόριο υψηλής αισθητικής, ανεπιτήδευτα όμορφο και διακριτά κομψό το οποίο δίνει την δυνατότητα σε όλους να απολαύσουν μια τόσο δημιουργική κουζίνα στην καταπληκτική ατμόσφαιρα της παραλίας του Βάλτου.

Ένα αμάλγαμα μοναδικών, ελληνικών γεύσεων, δίπλα στην θάλασσα που σας προσκαλεί και σας προκαλεί να το δοκιμάσετε.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!