Η Βουλευτής Άρτας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ Γεροβασίλη Όλγα κατέθεσε στη Βουλή ως αναφορά προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη την υπ’ αριθμ. 2469/27.01.2024 Επιστολή της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Άρτας με Θέμα «Συμβούλιο Τακτικών Μεταθέσεων έτους 2024- Ενίσχυση της Δ.Α. Άρτας.», με την οποία η Ένωση ζητά ενόψει της συνεδρίασης του Συμβουλίου Τακτικών Μεταθέσεων για το έτος 2024, την κάλυψη των κενών οργανικών θέσεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Άρτας, αφού από τους υπηρετούντες 25 αστυνομικοί έχουν ώριμα συνταξιοδοτικά δικαιώματα ενώ το 2023 αποστρατεύτηκαν – συνταξιοδοτήθηκαν ακόμη επτά (7) αστυνομικοί, με αποτέλεσμα την επιβάρυνση της Διεύθυνσης λόγω των ελλείψεων προσωπικού αλλά και της αυξημένης παραβατικότητας.

 

Επισυνάπτεται το κείμενο της Αναφοράς και η υπ’ αριθμ. 2469/27.01.2024 Επιστολή της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Άρτας.

Συμβούλιο Τακτικών Μεταθέσεων έτους 2024- Ενίσχυση της Δ.Α. Άρτας..»

Εν όψει της συνεδρίασης του Συμβουλίου Τακτικών Μεταθέσεων για το έτος 2024 αιτούμαστε την κάλυψη των κενών οργανικών θέσεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Άρτας.

Στη Διεύθυνσή μας 25 αστυνομικοί έχουν ώριμα συνταξιοδοτικά δικαιώματα, έχοντας ήδη συμπληρώσει το 55ο έτος της ηλικίας τους, με αποτέλεσμα τα επόμενα χρόνια να αναμένεται ένας σημαντικός αριθμός συνταξιοδοτήσεων. Επίσης το έτος 2023 αποστρατεύτηκαν – συνταξιοδοτήθηκαν επτά (7) αστυνομικοί της Διεύθυνσής μας.

Η ολοένα αυξανόμενη παραβατικότητα έχει μεταβάλει – όχι μόνο ποσοτικά αλλά και ποιοτικά- τον χάρτη της εγκληματικότητας, τόσο στο σύνολο της επικράτειας αλλά και στην Π.Ε. Άρτας και έχοντας ως γνώμονα την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας του Αρτινού πολίτη, αλλά και την απαρέγκλιτη τήρηση των κείμενων διατάξεων και ιδίως αυτών που άπτονται της εργασιακής και οικογενειακής ειρήνης των συναδέλφων μας, αιτούμαστε την ενίσχυση της Διευθυνσής Αστυνομίας Άρτας κατά τις τακτικές μεταθέσεις του 2024.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!