“Είμαι 29 ετών και πατέρας 2 παιδιών. Είμαι ένας από τους εκατοντάδες εκπαιδευτικούς που βρίσκεται έρμαιο στα χέρια ενός προβληματικού ηλεκτρονικού συστήματος, του ΟΠΣΥΔ. Στο σύστημα αυτό οφείλουμε όλοι να αναρτήσουμε τα πτυχία, μεταπτυχιακά και λοιπά προσόντα μας, καθώς και τα πιστοποιητικά οικογενειακής κατάστασης και όποιες άλλες απαραίτητες βεβαιώσεις.
Το ΠΡΟΒΛΗΜΑ είναι ότι, πολλά από τα αρχεία που μεταφορτώσαμε (“ανεβάσαμε”) στην πλατφόρμα του ΟΠΣΥΔ ΔΕΝ προσμετρήθηκαν, αλλά αντ’ αυτού είτε ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΑΝ και φαίνεται ότι δεν ανεβάσαμε κανένα αρχείο! Απευθυνθήκαμε στις κατά τόπους Υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας χωρίς αποτέλεσμα. Μας αγνοούν, μας καταγελούν λέγοντας μας να κάνουμε ενστάσεις χωρίς αντίκρισμα και στο τέλος-τέλος κατηγορούν η μια την άλλη… το γνωστό ΜΠΑΛΑΚΙ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ μεταξύ ΑΣΕΠ-ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ-ΟΠΣΥΔ.
Το ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ όλων αυτών.. χάνουμε μόρια που μας στερούν τον διορισμό μας και το δικαίωμα να θέσουμε σε λειτουργία τα προσόντα μας προκειμένου να προσφέρουμε στην δημόσια παιδεία και να εργαστούμε στο αντικείμενο των πολύχρονων σπουδών μας.
Η επιδίωξη μας είναι να δοθεί η δυνατότητα σε όλους εμάς που αντιμετωπίζουμε αυτά τα τεχνικά προβλήματα να καταθέσουμε τα “αγνοούμενα” δικαιολογητικά μας (είτε είναι πιστοποιητικά είτε μεταπτυχιακά) στις αντίστοιχες διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας που επιλέξαμε, είτε να ανοίξει ο ΟΠΣΥΔ για να τα υποβάλουμε εκ νέου εκεί.
Απευθυνόμαστε σε εσάς, που δεν ξεχάσατε τα ΤΕΜΠΗ, που παλεύεται για το ΔΙΚΑΙΟ, που αντιμετωπίζεται τα προβλήματα της καθημερινότητας και που προσπαθείτε να δώσετε μια νέα πνοή αισιοδοξίας σ’ αυτήν την χώρα!
Απευθυνόμαστε σε εσάς που είστε η φωνή που θα σπάσει την σιωπή της αδικίας…”

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!