Σε κινητοποίηση προχώρησε ο Σύλλογος Εργαζόμενων του Νοσοκομείου Πρέβεζας μαζί με εκπροσώπους σωματείων και φορέων, με αφορμή την έγκριση μετακίνησης από την 6η ΥΠΕ μιας χειρουργού που υπηρετεί στο Νοσοκομείο της Πρέβεζας σε Νοσοκομείο των Ιωαννίνων.
Η μετακίνηση αυτή (αν και στην πορεία ανακλήθηκε) ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, αφού θα καθιστούσε ανενεργή την κάλυψη εφημεριών της χειρουργικής κλινικής.
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων Κώστας Κύρλας, επεσήμανε το σοβαρό πρόβλημα υποστελέχωσης του Νοσοκομείου Πρέβεζας, υπογραμμίζοντας ότι υπάρχει σχέδιο διάλυσης του ΕΣΥ, καλώντας όλους να συστρατευθούν στον αγώνα και οι αρμόδιοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους.
Στη συνέχεια ακολούθησε “παράσταση” διαμαρτυρίας προς τον διοικητή του Νοσοκομείου Δημήτρη Σκανδάλη, τόσο για την απόφαση μετακίνησης όσο και για τα προβλήματα με τα οποία έρχονται αντιμέτωποι καθημερινά εργαζόμενοι και πολίτες.
Ο κ. Σκανδάλης από την πλευρά του ανέφερε ότι ο ίδιος καταβάλλει προσπάθειες να παρέχονται οι καλύτερες δυνατές υπηρεσίες, σημειώνοντας ωστόσο τις δυσκολίες που δημιουργεί ο τρόπος με τον οποίο γίνονται οι προσλήψεις.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!