“Σε συνέχεια των κρίσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, την 02/02/2023 πραγματοποιηθήκαν και οι τοποθετήσεις των Αστυνομικών Διευθυντών στις Διευθύνσεις Αστυνομίας της Χώρας.

Ως Ένωση συγχαίρουμε τον Αστυνομικό Διευθυντή Βασίλειο ΛΑΓΟ για την τοποθέτησή του ως Διευθυντή στη Διεύθυνση Αστυνομίας Άρτας καθώς και τον Αστυνομικό Διευθυντή Παναγιώτη ΚΟΚΚΑΛΗ για την τοποθέτησή του ως Διευθυντή στη Διεύθυνση Αστυνομίας Πρέβεζας.

Συγχαίρουμε, επίσης, τους Αστυνομικούς Υποδιευθυντές Χρήστο ΚΟΛΕΤΣΗ ΚΑΙ Δημήτριο ΔΙΑΜΑΝΤΗ, για την προαγωγή τους στο βαθμό του Αστυνομικού Διευθυντή.

Συγχαίρουμε, τέλος, το μέλος του Δ.Σ. και αντιπρόσωπο της Ένωσής μας στην ΠΟΑΞΙΑ , Αστυνομικό Διευθυντή Γεώργιο ΑΖΕΛΗ για την τοποθέτησή του ως Διευθυντή στη Διεύθυνση Αστυνομίας Ιωαννίνων.

Προσμετρώντας πλήθος χρόνων σε μάχιμες και νευραλγικές υπηρεσίες δείχνοντας διαχρονικά ήθος και αγάπη για το συνάδελφο, πιστεύουμε ότι κατέχει τα εχέγγυα για να επιτύχει στην νέα αυτή νευραλγική θέση. Αποτελεί δε, ιδιαίτερη τιμή για την Ένωσή μας καθόσον έχει διατελέσει επί σειρά ετών αντιπρόσωπος της Ένωσής μας στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Αξιωματικών (ΠΟΑΞΙΑ) και είναι άριστος γνώστης των θεμάτων που ταλανίζουν τον Έλληνα αξιωματικό της περιφέρειάς μας.

Επιπροσθέτως, είμαστε βέβαιοι ότι από τη θέση του αυτή θα συνεχίσει να προσμετρά επιτυχίες στη πάταξη κάθε μορφής εγκλήματος αλλά και θα συνδράμει με τη δεύτερη ιδιότητά του στην επίλυση των αγκυλώσεων του βαθμολογίου και της στασιμότητας χιλιάδων Αξιωματικών στον ίδιο βαθμό, κατάσταση που έχει επηρεάσει αρνητικά το αίσθημα δικαίου μεταξύ των μελών μας.

Ευχόμαστε σε όλους κάθε επιτυχία στα νέα τους καθήκοντα. Κοινό συ της ένωσης αξιωματικών για τις τοποθετήσεις νέων διευθυντών στην ήπειρο. “