“Η παράταξη μας, με θλίψη αλλά και θυμό, ενημερώθηκε για την αναρτήσεις-κραυγές αγωνίας συνδημοτών μας,κατοίκων του Βραδέτου, που αναφέρεται σε φωτογραφικό υλικό, από το Βραδέτο Ζαγορίου, στο οποίο απεικονίζεται σαφώς κατεστραμμένο σημείο από το γεφύρι στην Σκάλα, με αποτέλεσμα να τίθεται σε κίνδυνο η στατικότητα του μνημείου.

Να θυμίσουμε πως για την συντήρηση της Σκάλας Βραδέτου -Βίτσας είχαμε εγγράψει στον προϋπολογισμό οικονομικού έτους 2020, 30.000€. Η Δημοτική Αρχή με κατα πλειοψηφία απόφαση της οικονομικής επιτροπής(αρ.αποφ.111/2020κ) και έπειτα με κατά πλειοψηφία απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, προχώρησε στην αναμόρφωση του κωδικού με αποτέλεσμα την μείωση του ποσού, από τον ΚΑ 647333.060 (Εξωραϊσμός μονοπατιών και Σκάλας Βραδέτου – Βίτσας) από 30.000€ σε 7.000€!!! (Απόσπασμα της απόφασης επισυνάπτεται).

Καταγγέλουμε λοιπόν την ενέργεια της αναμόρφωσης αυτής, από την δημοτική αρχή και επισυνάπτουμε το φωτογραφικό υλικό με τα αποτελέσματά της.

Τους καλούμε, έστω και τώρα, να προχωρήσουν σε αναμόρφωση προϋπολογισμού και να μεριμνήσουν άμεσα για την αποκατάσταση και την συντήρηση του μνημείου!

Για την παράταξη

«Όραμα για το Ζαγόρι»

O Επικεφαλής

Τσουμάνης Λεωνίδας”

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!