Ανασχηματισμός: Κοντά στην υφυπουργοποίηση ο βουλευτής Άρτας Γιώργος Στύλιος
Λίγα 24ωρα απέμειναν μέχρι ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης ανοίξει τα χαρτιά του και ανακοινώσει το νέο κυβερνητικό σχήμα, που ο ίδιος ευελπιστεί να έχει ορίζοντα μέχρι τις επόμενες εθνικές εκλογές.
Ο ανασχηματισμός θα είναι σαρωτικός και θα έχει πολλά νέα πρόσωπα, αφού είναι δεδομένη η πρόθεση του Μαξίμου να φρεσκάρει τη σύνθεση της κυβέρνησης. Η ονοματολογία καλά κρατεί και δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν ότι οι προβλέψεις πολλών θα πέσουν τελικά έξω, αφού ο Κ. Μητσοτάκης αρέσκεται στις εκπλήξεις της τελευταίας στιγμής.
Τα σενάρια που ήδη έχουν δει το φως της δημοσιότητας είναι πολλά και όσο πλησιάζουμε την ώρα των επισήμων ανακοινώσεων όχι μόνο τα υπουργεία αλλά και οι θέσεις των υφυπουργών αλλάζουν συνεχώς πολιτικό ένοικο!
Όμως η υφυπουργοποίηση του βουλευτή Άρτας της Ν.Δ. Γιώργου Στύλιου δείχνει να αντέχει και να θεωρείται από πολλούς ως δεδομένη. Άοκνος εργάτης της γαλάζιας παράταξης ο Αρτινός βουλευτής, έχει μια πολύ σημαντική κοινοβουλευτική παρουσία που τον καθιστά ως ένα από τα φαβορί για ανάληψη κυβερνητικού χαρτοφυλακίου.
Μετά την ανάδειξη του Γιαννιώτη Κώστα Τασούλα στο ύπατο πολιτειακό αξίωμα της χώρας, η Ήπειρος αναζητά τη δική της εκπροσώπηση στο κυβερνητικό σχήμα και όπως όλα επιβεβαιώνουν πηγές στο Μαξίμου, αυτή θα έρθει από την Άρτα. Για να δούμε!
Ακολούθησε το Epirusgate.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις
πηγή στη Google
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 252033