Αναβάλλεται λόγω καιρού η εκδήλωση της Τ.Ο. Ιωαννίνων του ΚΚΕ

Η εκδήλωση της Τ.Ο. Ιωαννίνων του ΚΚΕ αναβάλλεται λόγω καιρού και μετατίθεται για την Τετάρτη 1 Ιουλίου στο Άλσος.

Αναβάλλεται λόγω καιρού η εκδήλωση της Τ.Ο. Ιωαννίνων του ΚΚΕ

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του epirusgate.gr στην Google

Αναβάλλεται, λόγω των προβλέψεων για βροχοπτώσεις, η σημερινή εκδήλωση-συζήτηση της Τομεακής Οργάνωσης Ιωαννίνων του ΚΚΕ, που είχε προγραμματιστεί για τις 19:30 στο Άλσος.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί εκ νέου την Τετάρτη 1 Ιουλίου, στις 19:30, στον ίδιο χώρο.

Το θέμα της εκδήλωσης είναι: «Δυναμώνουμε τις διεκδικήσεις μαζί με τον λαό, κόντρα στην αντιλαϊκή πολιτική κυβέρνησης και τοπικού κράτους».

Η Τ.Ο. Ιωαννίνων του ΚΚΕ καλεί όσους συμπορεύτηκαν με τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης στον Δήμο και την Περιφέρεια, καθώς και τους πολίτες της πόλης, να συμμετάσχουν στη συζήτηση.

Στο επίκεντρο θα βρεθούν η πείρα από την παρέμβαση της Λαϊκής Συσπείρωσης στα όργανα της Τοπικής Διοίκησης, η συνέχεια της δράσης της, αλλά και οι προσαρμογές του τοπικού κράτους στις νέες συνθήκες.

Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στη Google