Οριστικά για το μέλλον μετατέθηκε η προγραμματισμένη για το Σάββατο (8/5) αναμέτρηση του  ΠΑΣ Γιάννινα με τον Απόλλωνα Σμύρνης, λόγω των 5 θετικών κρουσμάτων κορονοϊού που υπήρξαν μεταξύ των ποδοσφαιριστών του «Αγιαξ της Ηπείρου». Ετσι το παιχνίδι θα οριστεί σήμερα   μέσω τηλεδιάσκεψης του Δ.Σ. της Super League που θα πραγματοποιηθεί στις 13:00 σε άλλη ημερομηνία, ανάλογα και την κατάσταση της υγείας των παικτών, που πάντα προέχει (για όλους). Θυμίζουμε πως με 5 θετικά κρούσματα ποδοσφαιριστών αναβάλλεται ένα παιχνίδι, ενώ με 4 και κάτω διεξάγεται κανονικά.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑΣ ΑΡΧΗΣ
Ανακοινώνεται ότι κατόπιν και σχετικής απάντησης της Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής της Γ.Γ.Α. και του ΕΟΔΥ, ο αγώνας Car.gr ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής ημέρας των Playouts του Πρωταθλήματος Super League Interwetten αναβάλλεται, για προληπτικούς λόγους, μετά τη διαπίστωση θετικών κρουσμάτων COVID-19 σε ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ Car.gr ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.

Σε εφαρμογή όσων προβλέπονται στο Υγειονομικό Πρωτόκολλο Διεξαγωγής Αγώνων, αποφασίστηκε η αναβολή του αγώνα, καθώς η απαρέγκλιτη τήρηση του πρωτοκόλλου αποτελεί βασική προϋπόθεση για τη διεξαγωγή των αγώνων.

Παράλληλα, βάσει όσων προβλέπονται, έχουν ήδη ενημερωθεί ο ΕΟΔΥ και η Υγειονομική Επιτροπή της Γ.Γ.Α. και έχει γίνει άμεση απομόνωση των κρουσμάτων, σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμοδίων φορέων, δεδομένου ότι η διαφύλαξη της υγείας όλων των εμπλεκομένων αποτελεί πρωταρχικό μέλημα της Super League.

Ομοίως, κατ’ εφαρμογή των σχετικών άρθρων του Υγειονομικού Πρωτοκόλλου Διεξαγωγής Αγώνων, αναστέλλονται οι προπονήσεις της Π.Α.Ε. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!