Ένα τραγικό περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι στην Πρέβεζα όταν άνδρας εντοπίστηκε νεκρός στο αυτοκίνητό του στο ύψος της συμβολής της Λεωφόρου Ειρήνης με την οδό Αμβρακίας στην Πρέβεζα.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ο άτυχος άνδρας 73 ετών κάτοικος Πρέβεζας νιώθοντας προφανώς αδιαθεσία στάθμευσε το όχημα στην άκρη του δρόμου.

Περαστικοί βλέποντας το περιστατικό έσπευσαν να δουν τι συμβαίνει ενώ στο σημείο άμεσα έσπευσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και η αστυνομία προκειμένου να μεταφέρουν τον άνδρα στο Νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η τροχαία χρειάστηκε προσωρινά να εφαρμόσει εκ περιτροπής κυκλοφορία των οχημάτων από και προς τον φόρο προκειμένου να φτάσει γρήγορα το ασθενοφόρο και να παραλάβει τον άτυχο 73χρονο ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα υγείας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!