Συγγενείς θυμάτων στα Τέμπη διαμηνύουν πως η Κατερινά Παπακώστα – αντιπρόεδρος της Εξεταστικής «της συγκάλυψης» – είναι ανεπιθύμητη στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου

Οι οικογένειες των θυμάτων των Τεμπών καλούν την Κατερίνα Παπακώστα να δείξει έστω και την ύστατη στιγμή σεβασμό στα παιδιά τους και να απέχει από την παρέλαση της 25ης Μαρτίου στα Τρίκαλα.

Εφόσον μάλιστα αψηφήσει την επιθυμία τους, ζητά από όλους τους παραστάτες των σχολείων, των συλλόγων, των σωμάτων ασφαλείας και του στρατού φθάνοντας μπροστά να μην γυρίσει κανένας το κεφάλι του. «Θα είναι η ύστατη τιμή για τα παιδιά μας. Ελάτε δίπλα μας για τα παιδιά σας και τα παιδιά μας και για κανέναν άλλο λόγο», σημειώνουν μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά η ανάρτηση

Σε δύο ημέρες ξημερώνει 25η Μαρτίου, ημέρα που οι επίσημοι θα πιάσουν τις θέσεις στις εξέδρες για αποσπάσουν τις τιμές όλων όσων θα παρελάσουν.

Εμείς οι οικογένειες των θυμάτων των Τεμπών στο νομό Τρικάλων ζητούμε την μη παρουσίας της Κατερίνας Παπακώστα από αυτή τη γιορτινή μέρα για την πόλη των Τρικάλων. Έστω και την τελευταία στιγμή να δείξει τον σεβασμό απέναντι στα παιδιά μας.

Κάποτε η διπροσωπία πρέπει να τελειώσει. Εμείς θα είμαστε εκεί ακριβώς απέναντι από την εξέδρα των επισήμων χωρίς να ανοίξουμε το στόμα μας με απέραντο σεβασμό στον κόσμο των Τρικάλων, για να χειροκροτήσουμε την νεολαία της πόλης βλέποντας στα πρόσωπα των μαθητών τα πρόσωπα της Χρύσας, της Αναστασίας, της Θώμης και όλων των άλλων παιδιών που δολοφονηθήκανε τόσο άδικα.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!