Έντονος προβληματισμός επικρατεί στην ΕΛ.ΑΣ και την Αντιτρομοκρατική μετά και το τελευταίο χτύπημα έξω από την Alpha Bank και απέναντι από το Υπουργείο Εργασίας στη Σταδίου.

 Το γεγονός ότι οι τρομοκράτες κατάφεραν ένα τόσο μεγάλης ισχύος «χτύπημα» κάτω από τη μύτη της ΕΛ.ΑΣ στην καρδιά της Αθήνας, δείχνει σύμφωνα με επιτελείς της Κατεχάκη μία άρτια επιχειρησιακή οργάνωση και καιρό προετοιμασίας.

Η έκρηξη του Σαββάτου στη Σταδίου ήταν η τρίτη κατά σειρά μέσα σε ένα μήνα, με την ανάληψη ευθύνης να έρχεται από μία τρίτη διαφορετική οργάνωση. Υπενθυμίζεται ότι το Δεκέμβριο η «Ένοπλη Προλεταριακή Δικαιοσύνη» ανέλαβε την ευθύνη για τη βόμβα που εντοπίστηκε στις εγκαταστάσεις των ΜΑΤ στο Γουδί.

Στα τέλη του Ιανουαρίου η «Σύμπραξη Εκδίκησης» ανέλαβε την ευθύνη για την έκρηξη σε τράπεζα της οδού Τριών Ιεραρχών στα Πετράλωνα, ενώ για την προχθεσινή βόμβα, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο άγνωστος που έκανε το προειδοποιητικό τηλεφώνημα την ευθύνη φέρεται να αναλαμβάνει η Επαναστατική Ταξική Αυτοάμυνα.

Το κατά πόσο οι τρεις αυτές οργανώσεις αποτελούν συγκοινωνούντα δοχεία ή δρουν ανεξάρτητα τελεί υπό διερεύνηση από την Αντιτρομοκρατική, καθώς θεωρείται δύσκολο να ενεργοποιήθηκαν τρεις τρομοκρατικοί πυρήνες ταυτόχρονα μετά από τόσο καιρό χωρίς να έχουν κάποιον συντονισμό.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!